Napi 50 km séta (vagyis 3500 kcal - fél kiló égetés) -
ki vág bele velem?
Figyelt kérdés
Szeretnék gyorsan lefogyni, mert felszaladt rám pár kiló!
92 kg vagyok, úgy számoltam, hogy ha minden nap lesétálok mától január 1-ig nagyjából 50 km-t, akkor 3500 x 30 kcal mínusz (vagyis - 15 kiló) lesz az eredmény, és 77 kg leszek az újév első napján.
Szerintetek képes lennék rá? Nincs semmi teendőm, amúgy is unok mindent. Meguntam a netezést és a zabálást, ideje mozogni, igaz?
Már bele is vágtam. Mit gondoltok, sikerrel járok?
Kinek van kedve csinálni velem? (Mármint szintén csinálni, de nem úgy értve, hogy együtt. Én egyedül nyomom, ha valaki lenne velem, az csak megzavarna.)
Napi fél-egy óra edzéssel sokkal többre mennél, mint 8-10 óra sétával. Így ha sikerül is fogynod, semmi formád nem lesz, löttyedt leszel, míg ha sportolnál, feszesedne a bőröd, izmosodnál és erősödnél is a fogyás mellett.
2021. dec. 3. 10:44
42/109 Andizsuzsi válasza:
"Lehet azért nincs most brutális izomlázam, mert volt cukor a teában."
És már megint... Mindig és mindig eljut oda a troll kérdező, hogy nem érzi, hol a határ, ameddig a történet még érdekes és izgalmas. Csak elindul előbb-utóbb egy baromság felé, ha úgy érzi, hogy nincs már meg a kellő érdeklődés iránta.
2021. dec. 3. 10:46
43/109 A kérdező kommentje:
#41 Mit értesz "edzés" alatt? Például mit edzek, amit végig is bírnék csinálni és elégetek vele 2300 kalóriát?
#42 Egy kiskanál cukor köztudottan jó izomláz ellen, anyám is mindig mondogatta ezt.
2021. dec. 3. 11:13
44/109 anonim válasza:
Szerintem ne etessétek tovább ezt a trollt!
2021. dec. 3. 11:58
45/109 A kérdező kommentje:
Abszolút komoly vagyok. Már a mai sétám felén rég túl vagyok. Csak kíváncsi voltam, hogy mit ért edzés alatt a 41-es, mert azt könnyű ugyebár csak úgy odalökni, hogy eddzél, de konkrét ötleteket is hallanék, amit megoldhatok itthon. Mert én konditerembe nem fogok elmenni, az biztos. Futni ki tud órákon keresztül? 2 óra 15 perc ugrókötelezés égetne el 2300 kcal-t, azt ki bírja megcsinálni minden nap? Főleg 90 kilósan. Vagy hány fekvőtámaszt/felülést stb tudnék lenyomni szerinted teljesen edzetlenül? Azért választottam a sétát, mert az a legkevésbé megterhelő. És ezt nem csak 10 percig tudom csinálni, de mégis tudok fogyni vele.
2021. dec. 3. 12:33
46/109 anonim válasza:
Hiába sétálgatsz napi 16 órát - ha a pulzusod nem megy fel zsírégetési tartományba, adtál a sz.rnak egy pofont... :-D
Ezért kell az intenzív edzés, amit a többiek pedzegetnek.
2021. dec. 3. 12:35
47/109 anonim válasza:
Kérdező, értsd már meg végre, hogy te nem egy matematikai feladat vagy. EGY hónap alatt iszonyatosan egészségtelen lefogyni. Hiába számolod, hogy na mennyit kéne ugrókötelezni 2300 kalóriához. És nem, nem lehet utána tartani. De felőlem csinálj, amit akarsz, de ha lehet ne nagyon terjeszd a módszered. Ez az egész olyan na majd én megmutatom a tutit dolognak tűnik.
2021. dec. 3. 13:59
48/109 A kérdező kommentje:
#46 Köszi, ez nagyon hasznos volt, mostantól figyelni fogom, hogy gyorsabban menjek azért, hogy elérje a pulzusom.
Nem lehet - mindent lehet, csak akarni kell!
2021. dec. 3. 14:17
49/109 A kérdező kommentje:
Amúgy még mindig nem írtatok példát. Nagyokosan én is bárkinek oda tudnám vágni, hogy "Eddzél!", de ebből mit tudott meg? Mégis mit eddzek? Kezdjek el ugrálni, vagy mi? Gyorsabban fogok gyalogolni, erre odafigyelek, hogy zsírégető tartományban legyek. Holnap megpróbálom 6 vagy kevesebb óra alatt lenyomni. Az nem számít edzésnek szerintetek? Csak konditeremben tudok edzeni, vagy mi?
2021. dec. 3. 14:21
50/109 anonim válasza:
Én tényleg azt hittem hogy ilyen fogykós a kérdező, de a 48-as hozzászólásával elárulta magát. Mondjuk aki azzal tölti az idejét hogy kamu történeteket talál ki és próbál elhitetni a nagyérdeművel, az se normális az hétszent :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!