17 éves 175cm 140 kgs fiúnak milyen fogyokurat ajánlatok ?
A haverjának azért elég heti 3x 1óra mert ő csak szinten tart! Érted???
Teljesen más mintha valakinek 50-60kg kell fogynia!
Ötlet:
Elmegy bringával suliba, ameddig tud mondjuk 4-5km-t, ott leteszi egy megállóban a biciklit és ott szál fel a buszra, hazafelé leszál ahol letette a biciklit és onnan hazateker megint 5km...ennyinek belekell férnie! Emellé még legalább este (vacsora után) ha ő viszi ki 20-30percre sétálni a kutyát és visszafogja az egéznapi kaját tuti fogyni fog!
71 A sport csak estére marad.
Mivel eléggé izzadós nem akarja le izzadva piszkosan végigülni a napot.
Én se gondoltam erre mert nem vagyok izzadós de igaz...
"Nem lehet a kajára fogni", mert a többiek ugyanazt eszik, és nem híznak el.
Na de ugyanannyit is?
Nincs a fiúnak betegsége, azt mondod.
Akkor, ha "szegényke" csak "ilyen alkat", "hízékony", akkor miből nyeri a kalóriát? Levegőből? Nem tűnik fel esetleg, hogy felzabál egy egész tespi paprikás krumplit?
Ha beteg, ha ha nem, ételből nyeri az energiát. És ahhoz, hogy egy 17 éves srác 140 kilóra felhízzom és fenn is tartsa azt, BAROMI SOK kaja kell.
73 Nem,nem eszik többet mint egy àtlagos ember. Szerencsétlen alkatot örökölt. Mivel 17 éves zsebpénzből él azt pedig nem kap annyit,hogy drága kajákat tudjon venni belőle ,így ez kizárva.
Remélem a mozgás majd jobban segít.
75
Nem rólam van szó, olvass vissza már volt kivizsgálás de eredménytelenül.Nala tényleg beütött a szerencsétlen alkat. Mozgással próbál tenni ellene,meg Énis úgy főzök ami dietasabb de azért a család többi tagja is megeszi!!
#76 Elnézést, elfelejtettem, mert olyan naívnak tűnsz. Ha egy családban mindenki elhízott, az a rossz étkezési szokásoknak köszönhető, nem a genetikának. Lehet valaki hízékony, de ha odafigyel az étkezésére, akkor nem lesz túlsúlyos.
Az elhízásnak két oka van, az, ha valaki sokat eszik, illetve ha beteg. A sokat esziket kilőtted, hiszen azt mondod, hogy nem eszik többet a normál alkatú családtagoknál, akkor valószínűleg pajzsmirigy problémája van, vagy IR-es. Ha viszonylag kevés pénzből gazdálkodtok, akkor valószínűleg sok szénhidrátot fogyasztotok borítékolható, hogy szénhidrát anyagcsere zavara van.
79haziorvos ahova küldte azok a vizsgálatok teljeskörű labor,cukor terhelés,belgyogyaszaton volt szívultrahangon is.
Annyi helyen volt,hogy fejből már nem is tudom mindet leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!