50 kilós vagyok,17 éves lány. Sovány vagyok, ami azt illeti, de a hasamon van zsír és el szeretném tüntetni. Milyen fogyókúrát, edzést ajánlatok?
Figyelt kérdés
2015. jún. 13. 21:40
2/9 anonim válasza:
Ahhoz hogy a hasadon levo zsir eltunjon, csontszarazra kell szalkasitanod magad. Az egy nonel egyaltalan nem egeszseges. Ugyhogy ilyesmire felesleges torekedni.
3/9 A kérdező kommentje:
166 cm
2015. jún. 14. 13:05
4/9 anonim válasza:
Hasizom erősítő gyakorlatokkal el lehet tüntetni.Ha kellene youtube linkek írj privátot.
5/9 anonim válasza:
zsirt csak dietaval lehet
hasizom erősítő az nem arra van hogy zsír le menjen -.- attol csak feszes,izmos lesz
6/9 anonim válasza:
Inkább menjél el pszichológushoz, aki helyreteszi a kezdődő testképzavarodat.
Ilyen paraméterekkel KIZÁRT, hogy legyen a hasadon zsír.
7/9 A kérdező kommentje:
pedig van zsír
2015. jún. 14. 18:49
8/9 anonim válasza:
igen van, es mivel nobol vagy ez igy is marad.
9/9 anonim válasza:
sporttal és egészségesebb táplálkozással :) amúgy sztem 166cm-hez az 50kiló az tök jó :) 23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!