Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki segítene? Diétához...

Valaki segítene? Diétához kellene tanács. (többi lent)

Figyelt kérdés

mondanátok bevált diétákat, mozgást, trükköket/praktikákat, tapasztalatot fogyáshoz?

170cm lány vagyok kb 10 kb-tól szeretnék megszabadulni, nagyjából tudom mit hogyan kellene ennem, de ha csökkentem a ch bevitelem akkor mindig heti 1-2x "falási rohamom" van és e miatt hatástalan

amúgy változatosan és rendszeresen eszem, és a súlyomat is tartom

előre is köszönöm a segítséget

2013. nov. 15. 19:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Nálam bevált, hogy egyek kicsit édesebbet is. pl zabkása almával, dió, mézes csirkemell, fahéjas túró, barackos köles kása, párolt alma hússal stb

mindig fél liter meleg zöld tea-na ez nagyon laktat szerintem

2013. nov. 15. 20:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Paleo + crossfit + jóga + wudang női önvédelem.

Ennyi, egyszerű nem?

2013. nov. 15. 21:40
 3/4 anonim válasza:

[link]

itt jól tudod kontrollálni a szánhidrát- és kalóriabeviteledet, és ha figyelsz a ch/protein arányokra, nem lesznek falási rohamaid (ezt mindig oldalt írja ki). fehérjével egyébként jól lehet kompenzálni a ch hiányt, majd meglátod. használd ezt az oldalt, mert ezzel nem nagyjából, hanem pontosan fogod tudni, mit hogyan kellene enned.

ha pedig magára az édes ízre vágysz, akkor vehetsz protein szeletet, az fincsi édes, de nem cukros, ehetsz fahéjjal megszórt almát, meg úgy általában a fahéj csökkenti az édes utáni vágyat, illetve a legkevésbé ártalmas édességnek az étcsokit javasolnám, sokkal kevesebbet tudsz belőle enni, mint tejcsokiból, és kevesebb a cukor is benne.

Sok sikert!

2013. nov. 17. 02:08
 4/4 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!:)
2013. nov. 17. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!