Ilyen diétához milyen ételeket készítsek?
már egyszer bevált ez a fajta diéta, így most újra szeretném csinálni.
nálam ez arról szólt, hogy ettem mindent, amit megkívántam, de a tésztás, édes, cukros, élesztős ételeket csak ritkán kb hetente 1x-2x és csak délelőtt, egyébként meg próbáltam hanyagolni a kenyeret, a tésztaféléket, inkább húsokat ettem, sok leveset és krumplis ételt.
pl rakott krumpli, krumplipaprikás, tört krumpli virslivel, ilyesmi.
és ezeket ettem ebédre még néha délután is egy kicsit de mindig kenyér nélkül, salátával.
esténként pedig csak főtt tojást, vagy gyümölcsöt ettem, és sok vizet ittam, és hetente kb 2x-3x mozogtam intenzíven valamit.
és most szeretnék tanácsokat kérni, hogy milyen ételeket készíthetnék még ami olyan, hogy ebédre vagy akár délután is bátran ehetek belőle.
pl rakottas virslis tejfölös étel, krumplileves, zöldségleves, karfiolleves, gombapörkölt, stb... ilyenek.. csak túl sok öteletem nincs már, és imádom a gombát és a krumplit is, szóval jöhetnek a repcektek, és az ötletek, köszönöm előre is! :)
Spenótos darálthúsos rakott krumpli
rizseshús pulykából, hozzá paradicsom saláta
tojásos lecsó
rakott kel, káposzta, zöldbab, brokkoli
öntött karfiol, tetején sokazeletekkel
lecsós szelet rizzsel
céklás rizs párolt husival
citromos halfilé sóágyon vele sült krumplival
tölött tök, cukkini, hagyma, paradicsom, krumpli
főtt hús sóskamártás
spenótfőzelék főtt tojással
hagymás-paradicsomos rántotta
tükörtojás főtt répás rizzsel
tojáspörkölt rizzsel
gombás hús rizzsel
sült gomba hallal
gombamártás párolt husival
lecsós csirkemáj főtt krumplival
májgombóc leves
tojás leves
pulykaragu leves
hentestokány rizzsel
svanyú vetrece rizzsel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!