Mindenki mondja, h saláta jó diétához. De milyen saláták? Milyen zöldségekből álljon?
Figyelt kérdés
2013. nov. 7. 17:27
1/3 anonim válasza:
Akármiből..paprika,paradicsom,hagyma,uborka,saláta...esetleg csirke húst tenni bele és akkor majdnem gyrosos lesz,de ettől még mozogni is kéne ám..
2/3 anonim válasza:
A saláta max a hús mellé jó a diétában, esetleg akkor, ha hüvelyesek is kerülnek bele a fehérje miatt. Csak salátát nemérdemes viszont, mert a szervezet nem fogja fent tartani a felesleges izmot és azt is elégeti.
3/3 anonim válasza:
Én általában ezekből készítem:
- fejes saláta vagy jégsaláta
- paradicsom
- paprika
- kukorica
- lila vagy újhagyma
- uborka
- káposzta fehér vagy vörös mindegy
- pritamin vagy kápia paprika (édesebbek a sima zöldpaprikánál)
Öntetnek: kefir vagy natúr joghurt. Keverhetsz bele sót, vegetát, pici ketcupot, vagy fűszereket amit szeretsz. Esetleg lehet tasakos fűszereket kapni salátákhoz, nagyon finomak azok is. Mivel tejtermékkel keverem össze + kis sajtot is adok hozzá, megvan a fehérje is.
Ha több kalóriát szeretnél 1-2 szelet pirítós mehet mellé valami teljeskiörlésű alacsony szénhidrát tartalmú kenyérből.
Csináltam cékla salátát is, rendes ecetest, csak nem cukorral hanem édesítővel. Azt husik mellé ettem.
Meg párolt zöldségeket is imádom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!