17 éves 175cm 140 kgs fiúnak milyen fogyokurat ajánlatok ?
Látom benned az elszánást, ha csak a fele megvan a srácban is, akkor már lesz eredmény!
De kérlek, ne csak a kajában gondolkodjatok! Mozgás nélkül nem fog menni. Viszont mozogni ingyen van!
Nem lesz "később", addigra a szíve fel is mondhatja a szolgálatot! Nem lesz fogyás, ha ugyanazt eszi, mint ti....sajnos ha 2 fizetésből se tudtok megélni, akkor pedig csak a kivételezés marad. Rosszul fogod fel! Ha az egyik gyereked beteg és gyógyszert szed, akkor nem adsz neki mert a másik gyerek nem szed?!
A kövér gyerekednek a kaja a "gyógyszer"! Fogjátok fel így, nem eheti azt amit ti, ennyi.
Neki nem fogyókúra kell, életmódváltás! Ahogy fentebb is írták. Az pedig 70% kaja 30% mozgás.
Úszás lenne a legjobb, eröltesse meg magát, nála kövérebbek is járnak!
53
Te pedig azt nem fogod fel hiába vennék én színarany kastélyt neki ha nem tellik rá. A szándék megvan de a lehetőségek korlátozottak, amin tudok valtoztafok benne.
Semmi nasit nem veszek semmi üdítőt itthonra. Bar nem sok nasit vettem de most Semennyit nehogy elcsábuljon.
Ha vissza olvasol leírtam én meg most sem dolgoztam fel azt,hogy gyerekkoromban tesóm többet és jobbat kapott mint én,hogy ennek a saját családom nem tennèm ki.
Egyébként olyan javaslat is volt ha minimálisat valtoztatok de csökkentjük az adagot az is segítség.
Ekkora súlynál ha levinnénk 500 kalóriára ( olvastam ilyen étrendet is hogy minden másnap 500 kalória) akkor ott ájulna el az iskolában.
Nehéz ügy ez,összetett.
Azért amit írtál nem igaz, tőle Kövérebb Vagy hasonló súlyú emberek nem szívesen mutogatják magukat nemhogy egy szál fürdőgatyában.Szégyellös.
Azért megpróbáljuk amit tudunk remelem 1honap múlva már lesz valami kis eredmény.
Én rendszeresen járok edzőterembe és úszni is, bizony bőven 130-140kgs nők és hatalmas sörhasú férfiak is járnak, nálunk a terembe is van egy 186kg-s srác, ami tök jó dolog! Tesz a jobb életért! Nem általános, de vannak! Senki nem szólhatja meg, hiszen nem otthon ül és zabál hanem eljár sportolni!
Fentebb is írta valaki 160kg-val jár úszni és kirándulni, ez a lényeg! Akaraterő, elhatározás!
A saját pszichés problémáid ne vetitsd a gyerekre...a kettő nem összekeverhető, csak a te agyadban. Ezt egy értelmes család megtudja beszélni, ez nem kivételezés. Vagy akkor nem kellett volna ennyi gyerek, vagy jobb munkalehetőség, felnőtt képzés, másodállás stb. Mindeki csak addig nyújtozzon amig a takarója ér.
Nem 500 kalóriát kell ennie, de mondjuk szépen hétről hétre lehetne 500 kalóriával csökkenteni a napi bevitelét, hogy idővel szépen deficitbe kerüljön.
A gyerekkori traumádra reflektálva: azt hogy élnéd meg, ha a gyereked meghalna, konkrétan feladná a szíve a szolgálatot, azért mert nen biztosítottad számára a lehetőséget?
Ha pl. cukorbeteg lenne sem ehetné ugyanazt, mint a többiek, na ez kb ugyanaz a szitu, csak itt nem beteg, hanem "csak" kövér, ami látszólag ugye nem betegség, de rengeteg egészségügyi problémát okozhat.
57 Ezt egy ismerősöm javasolta aki 40kgt fogyott vele. Egy youtuber az illető de már előtte ismertem.
Igen csak ő ilyen hízèkony,bàr mozoghatna többet az igaz. De ugye suliban ül hazabuszozik ott ül,tanul elég sokat szereti amit tanul szakmát ugye az is ülve.
55
Jövőbe látó látnok vagy,hogy nem kellett volna ennyi gyerek ? Szerinted 17 éve tudta valaki milyen világ lesz most? Hogy iylen drága lesz az alapvető dolgok is...
Lehet hogy van aki ilyen súllyal úszik jól teszi, egy kamasz fiú sokszor akkoris szégyellős ha nincs ekkora túlsúlya.
Kutyával szokott sétálni gyalogolni.
Biciklije is van azt is szereti csak attól fàjt a lába.
Most így kb 40 válasz, meg 20 kommented után mit fogsz csinálni?
Mi fog történni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!