Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 17 éves 175cm 140 kgs fiúnak...

17 éves 175cm 140 kgs fiúnak milyen fogyokurat ajánlatok ?

Figyelt kérdés
Nagyon drága ne legyen mert az anyagiak így a kosztpénz is korlátozott. Középiskolai tanuló.
2020. aug. 5. 14:25
 21/97 anonim ***** válasza:

#20-as vagyok, ami még eszembe jutott.

Húsok: a nyúl iszonyatosan jó. Rengeteg fehérje, kevés zsír. Vidéken, háztól olcsón beszerezhető.

Csirkefarhát: egyszerűen imádom, csak macerás leszedegetni.

Csirkemáj, szív szintén olcsó kategória. Sertésszív se drága.

Tészta: akciósan durumtészta nem drágább, mint a sima.

Barna rizset is lehet kapni olcsón.

A bulgur drágának tűnik, de nagyon laktató. Jóval kevesebb kell belőle, mint a tarhonyából. Így összességében nem jön ki drágábban.

2020. aug. 5. 17:59
 22/97 anonim ***** válasza:
100%

#20 A sétát, meg a 2 órát én írtam, igaz, nem egy mondatban! :)

És hogy ekkora túlsúlyt cipeltem-e? 140 nem voltam, de 120 igen... Aztán lemozogtam magam 90-re (kaját tényleg nem vontam meg semmit, esetleg az adagon csökkentettem, de sosem kisadagoztam. Mozogtam.)

Mozgás nélkül ez visszamászott 100-105 közé, most ezt mozgom vissza megint 95-re.

2020. aug. 5. 19:06
 23/97 anonim ***** válasza:
100%

20 Egy valami elkerülte a figyelmed:

Nincs pénzük. Az általad felsorolt dolgok nagy részét képtelenek megvenni. Nem telik rá nekik. Ráadásul még úgy tűnik, hogy a srác tejérzékeny is.

2020. aug. 5. 19:07
 24/97 anonim ***** válasza:
50%

A tejérzékenységnek van az a foka, amikor valaki alapból kevés tejet iszik, elsőre kicsit megfsatja, de óvatosan emelve az adagot hozzá tud szokni.

Illetve a tejérzékeny az általában tejcukorérzékeny, tehát a savanyított, erjesztett tejtermékek (joghurt, kefír, stb), amiben a laktóz már lebomlott nem okoznak gondot.

2020. aug. 5. 19:30
 25/97 anonim ***** válasza:
100%

#22: És 120 kg-val tudtál két órát sétálni? Akkor le a kalappal!

Nekem 110-zel már problémás, sem a lábam, sem a derekam nem bírja. De bringával sima ügy.

#23: Igen, de a 21-esben már figyelembe vettem. Egyébként nekem is sokáig ez volt a kifogásom. De aztán azt tapasztaltam, hiába drágább valami, ha kevesebbel jól lakók belőle. Na meg nekem régebben reggelire péksüti, egy-egy csoki, ilyen nasi, olyan nasi, kis olcsó nápolyi... És végeredményben azt vettem észre, amióta egészségesebben eszek, olcsóbban kijövök.

Ott van például a reggeli zabkása, szinte fillérekért. Persze nem ezekre az egyadagosakra gondolok, hanem a félkilós zabpehelyre. Ezt nem is értem, miért hagytam ki a felsorolásból.

De például egy pirított máj bulgurral igencsak laktató tud lenni, és tényleg nem drága.

Vagy egy lencsefőzelék, saját anyagával sűrítve, hozzá valamilyen olcsó hús.

Vagy csak szimplán pár főtt tojás vacsora, a tojást háztól véve.

De ha céklát sütsz tepsiben, az se drágább annál, mintha krumplit sütnél.

2020. aug. 5. 19:30
 26/97 anonim ***** válasza:
100%

#22: Én erre gondoltam, nem tudom, te voltál-de, de ez egy mondatban van. ;)

"Cukros üditő chips tiltón reggel és este 2-2 óra gyaloglás-ez addig mig az első 30-at le nem toltad."

Egyébként a laktóz érzékenységről még annyit, hogy a lehető legnagyobb pénzlehúzás!

Alapból elég sok kajában nincs laktóz. Sőt, konkrétan csak a tejtermékekben van. Na meg azokban a termékekben, amik tejet tartalmaznak.

De hús, zöldség, tészta, tojás, hüvelyesek. Simán össze lehet állítani az ember étrendjét tejtermékek nélkül. És akkor nem kel laktózmentes tejföl, meg laktózmentes túrós bukta.

2020. aug. 5. 19:36
 27/97 anonim ***** válasza:
Ja, az tényleg nem az én voltam, enyém a #4.
2020. aug. 5. 20:39
 28/97 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítő tippeket.

Nem azz mondtam hogy egyáltalán nincs pénz de pl csirkemell mindig az nem menne nincs ra keret

Maj bulgur ilyesmi ezek nem drágák azért 😊

2020. aug. 5. 20:55
 29/97 anonim ***** válasza:
65%

Nem azért, de ha nem állnak fényesen anyagilag miért nem diétázik csak ő? Annyit azért ki lehet bírni, úgy nem kerül sokba és lehet előre 2-3napra főzni neki.

Mi sem állunk úgy anyagilag hogy az egész család pl csirkemellet egyen gombával, férjem annyit eszik hogy kitesz 2 embert minimum. A kislányunk szokta enni azt amit én, a nagyobbnak és a férjemnek külön főzök. Magamnak megsütök, főzök előre 2-3napra és dobozba teszem.

Nem lehetetlen kibírni ha tényleg fogyni akar. Én már csak tudom, 146kg-ról fogytam 1 hónap alatt 139kg-ra.

Kitartást neki!

2020. aug. 5. 22:24
 30/97 A kérdező kommentje:

29

Családon belül ez így nem megoldható Kinek tetszene az hogy a diéta miatt egyen drága zöldségeket csirkemellsonkát De a másik gyerek aki nem dietazik meg olcso Párizsit ?

Ez nem így működik.

2020. aug. 5. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!