17 éves 175cm 140 kgs fiúnak milyen fogyokurat ajánlatok ?
#20-as vagyok, ami még eszembe jutott.
Húsok: a nyúl iszonyatosan jó. Rengeteg fehérje, kevés zsír. Vidéken, háztól olcsón beszerezhető.
Csirkefarhát: egyszerűen imádom, csak macerás leszedegetni.
Csirkemáj, szív szintén olcsó kategória. Sertésszív se drága.
Tészta: akciósan durumtészta nem drágább, mint a sima.
Barna rizset is lehet kapni olcsón.
A bulgur drágának tűnik, de nagyon laktató. Jóval kevesebb kell belőle, mint a tarhonyából. Így összességében nem jön ki drágábban.
#20 A sétát, meg a 2 órát én írtam, igaz, nem egy mondatban! :)
És hogy ekkora túlsúlyt cipeltem-e? 140 nem voltam, de 120 igen... Aztán lemozogtam magam 90-re (kaját tényleg nem vontam meg semmit, esetleg az adagon csökkentettem, de sosem kisadagoztam. Mozogtam.)
Mozgás nélkül ez visszamászott 100-105 közé, most ezt mozgom vissza megint 95-re.
20 Egy valami elkerülte a figyelmed:
Nincs pénzük. Az általad felsorolt dolgok nagy részét képtelenek megvenni. Nem telik rá nekik. Ráadásul még úgy tűnik, hogy a srác tejérzékeny is.
A tejérzékenységnek van az a foka, amikor valaki alapból kevés tejet iszik, elsőre kicsit megfsatja, de óvatosan emelve az adagot hozzá tud szokni.
Illetve a tejérzékeny az általában tejcukorérzékeny, tehát a savanyított, erjesztett tejtermékek (joghurt, kefír, stb), amiben a laktóz már lebomlott nem okoznak gondot.
#22: És 120 kg-val tudtál két órát sétálni? Akkor le a kalappal!
Nekem 110-zel már problémás, sem a lábam, sem a derekam nem bírja. De bringával sima ügy.
#23: Igen, de a 21-esben már figyelembe vettem. Egyébként nekem is sokáig ez volt a kifogásom. De aztán azt tapasztaltam, hiába drágább valami, ha kevesebbel jól lakók belőle. Na meg nekem régebben reggelire péksüti, egy-egy csoki, ilyen nasi, olyan nasi, kis olcsó nápolyi... És végeredményben azt vettem észre, amióta egészségesebben eszek, olcsóbban kijövök.
Ott van például a reggeli zabkása, szinte fillérekért. Persze nem ezekre az egyadagosakra gondolok, hanem a félkilós zabpehelyre. Ezt nem is értem, miért hagytam ki a felsorolásból.
De például egy pirított máj bulgurral igencsak laktató tud lenni, és tényleg nem drága.
Vagy egy lencsefőzelék, saját anyagával sűrítve, hozzá valamilyen olcsó hús.
Vagy csak szimplán pár főtt tojás vacsora, a tojást háztól véve.
De ha céklát sütsz tepsiben, az se drágább annál, mintha krumplit sütnél.
#22: Én erre gondoltam, nem tudom, te voltál-de, de ez egy mondatban van. ;)
"Cukros üditő chips tiltón reggel és este 2-2 óra gyaloglás-ez addig mig az első 30-at le nem toltad."
Egyébként a laktóz érzékenységről még annyit, hogy a lehető legnagyobb pénzlehúzás!
Alapból elég sok kajában nincs laktóz. Sőt, konkrétan csak a tejtermékekben van. Na meg azokban a termékekben, amik tejet tartalmaznak.
De hús, zöldség, tészta, tojás, hüvelyesek. Simán össze lehet állítani az ember étrendjét tejtermékek nélkül. És akkor nem kel laktózmentes tejföl, meg laktózmentes túrós bukta.
Köszönöm a segítő tippeket.
Nem azz mondtam hogy egyáltalán nincs pénz de pl csirkemell mindig az nem menne nincs ra keret
Maj bulgur ilyesmi ezek nem drágák azért 😊
Nem azért, de ha nem állnak fényesen anyagilag miért nem diétázik csak ő? Annyit azért ki lehet bírni, úgy nem kerül sokba és lehet előre 2-3napra főzni neki.
Mi sem állunk úgy anyagilag hogy az egész család pl csirkemellet egyen gombával, férjem annyit eszik hogy kitesz 2 embert minimum. A kislányunk szokta enni azt amit én, a nagyobbnak és a férjemnek külön főzök. Magamnak megsütök, főzök előre 2-3napra és dobozba teszem.
Nem lehetetlen kibírni ha tényleg fogyni akar. Én már csak tudom, 146kg-ról fogytam 1 hónap alatt 139kg-ra.
Kitartást neki!
29
Családon belül ez így nem megoldható Kinek tetszene az hogy a diéta miatt egyen drága zöldségeket csirkemellsonkát De a másik gyerek aki nem dietazik meg olcso Párizsit ?
Ez nem így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!