17 éves 175cm 140 kgs fiúnak milyen fogyokurat ajánlatok ?
Közösen támogatva kell megoldani.
A nem duci csaladtagok is leszoknak a cukros kola szeru löttyrol szolidaritásból.
32
Jo lenne ha nem kifogas lenne hidd el engem is bánt. Jo lenne ha azt mondanám nem nézem a boltban és azt veszek ami épp jolenne a diétàba és nem azt adott keretösszegből amiből 5 ember jól lakik
Ettől csak szomorú leszek. Ma már az élelmiszer is drága.
Mi sem állunk jól anyagilag sőt. De elhagytam a lisztet,tésztát,cukrot. Június óta 8 kilót fogytam.
Csak akkor eszem ha tényleg éhes vagyok.
Tojás,paprika,paradicsom,uborka,túró,zabkása,rizs-csirke,pulyka hús zöldséggel.Lencse főzelék. Levesek tészta nélkül.Fehér kenyér helyett fekete rozs kenyeret ettem,de már azt sem. Naponta 2 liter sima víz. 6km séta naponta. Én így fogytam.:)
35
Nemtud más időben enni ,17 éves középiskolás tanuló ehhez kötött az ideje ugye.Iskola időben megvan a rendszer mikor ér haza melyik busszal.
Megpróbáljuk amit tudunk de a külön dolgok nem megy ahol több gyerek van.Csak balhé lenne belőle.
Külön étkezés nem jó ötlet. Egyrészt: nem két-három hétről beszélünk, hanem 1-2 évröl!
1. Alapszabály: Csak olyan diétát szabad csinálni, ami hosszú távon tartható! Az éhezéses diéták szinte mindig átcsapnak falásrohamokba. És ha van más kaja is itthon, bizony ki fogja rámolni a hűtőt!
2. Alapszabály: A szezondiéták nem vezetnek semmire, életmódváltás kell! Tehát olyan étrend, olyan sport, olyan életmód, amit fogyás után is fenntart.
Ugyanis ha valaki lefogy, de utána visszaáll ugyanarra az életmódra, amitől egyszer már megbízott, újra meg fog hízni!
És örökre nem különíthetsz el senkit!
De az ételeket meg lehet úgy csinálni, hogy mindenkinek jó legyen! Nem kell ragaszkodni a csirkemellhez, csak mert annak a legjobb zsír/fehérje aránya. Más hús is lehet, ahogy már írtam.
Egyébként van egy könyv, az a címe, a sárga kapszula. Most nem tudom, fenn van-e még neten, pár éve ingyenesen letölthető volt. Nekem anno kb az volt a "bibliám". Ha hozzájutsz, érdemes elolvasni.
Illetve: szénhidrátok terén már írtam, lassú felszívódásúak kellenek!
Ehhez találsz a neten glikémiás index táblázatot. Aminek magas a glikémiás indexe, azt tiltólistára! A közepes alkalmanként mehet. Az alacsony glikémiás indexűek pedig legyenek az alapok a mindennapokban.
Rengeteg szuper tanácsot kaptatok, de semmi nem jó, ezzel sajnos nem lehet mit kezdeni.
Mi sem élünk nagy lábon, de nem okoz problémát, hogy legyen valami megfizethető áron beszerezhető idényzöldség az asztalon, legalább a reggeli mellé. Nem hiszem, hogy ez nem beilleszthető a költségvetésbe. Ha fontos, hogy lefogyjon a gyerek, akkor máshol kell kicsit meghúzni a nadrágszíjat, és tényleg megoldani, hogy egészséges(ebb) ételek kerüljenek az asztalra. Ez egyébként nem feltétlenül jelenti, hogy extrém sokat kell költeni a boltban. Ha már itt tartunk, az olcsó műpárizsit, meg az egyéb szar kajákat a család többi tagja is jobb lenne, ha elhagyná, ha nem akarnak ők is a 17 éves srác nyomdokaiba lépni.
Amúgy arról senki nem beszél, hogy a fiú akar-e fogyni egyáltalán, illetve arról sem esik szó, hogy mitől hízott el. Ha benne nincs meg az elhatározás, akkor anyuka fejre is állhat, a gyerek nem fog lefogyni. Lehet dugiban csokival, csipsszel tömi magát, vagy szimplán 3x annyit eszik, mint amennyit kéne. Azért 140 kiló nem a semmitől lesz valaki.
38
A realitás talaján ,bérből élve igenis ezt kell nézni.Vagy az ő egészséges kajájára elmegy a pénz a többi meg nézi? Ez nem így megy abból gazdálkodunk amennyi pénz van.Sosem voltam jómódú de ezt megtanultam.
Ő is le akar fogyni, nem eszik titokban.
Sajnos rossz alkatot örökölt, és a kajára sem lehet fogni hiszen a többiek is ugyanezt eszik nincs külön főzve senkinek családon belül.
Orvosilag nincs baja mindenhol annyit mondtak diétázzon. Mert nem egy orvosnál volt már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!