Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A láthatás ideje alatt nem beszélhetek a gyermekemmel?
Az elmúlt fél évben most beszéltem VOLNA másodjára gyermekemmel, amíg az apja láthatási hétvégéje volt. Ő kérte, hogy hívjam fel.
Az apja kikapcsolta gyermekem saját telefonját. A sajátján pedig eltiltotta a gyereket, nem adta...
2 éves kora óta tartós beteg. 2 éve pedig nagyon súlyos volt az állapota. Apjától elváltam és rajtam akar bosszút állni...
Jelenlegi férjemet lehülyézi, mindenben áskálódik.
Ahogy utána olvastam, ezt pontosan az anyukák szokták csinálni.
Én eddig is mindenben tartottam magam az ítéletben foglaltak szerint, ill. hogy gyermekem rendben tölthesse apjával levő idejét.
Most már a gyermekünket használja fel bosszújára.
Hazajött gyermekem és értetlenül mondta, hogy "anya, nem hívtál fel..."
Direkt nem árulta el, egyáltalán hol van a gyermek, hiába mondtam, hogy ő kérte, hogy hívjam, ugyanis egyre többet mondja, hogy fél, nem szeretne apjához menni...
Mit tehetnék...
NEM MEGOLDÁS, HA EGYMÁSNAK UGRUNK!
Felkeresem a hivatalt, hogy végre megtudjam, kinek mihez van joga. Ezt talán megtehetem.
Egyeztetem, hogy ez a gyűlölködés/bosszúállás apuka részéről hogyan szüntethető meg, mert megkeseríti mindannyiunk életét. De leginkább a kisgyermekemen látom, akár tudtam vele beszélni, akár nem... Ő szerette volna...
"Meg lehet "tiltani" a gondozó szülőnek, hogy a láthatási idő alatt telefonon beszéljen a gyerekkel."
amit meg lehet tiltani, az alapesetben jár
Értelmetlen egy ember vagy te kedves utolsó.
NEM JÁR alap esetben, mert ugyebár, ha valami jogilag jár, akkor azt bíróság előtt bizonyítani kell, hogy káros.
Nem? Sajnállak mert értetlen vagy!
de minimum nem következtethetünk arra, hogy jár e törvényileg vagy nem, pusztán abból, hogy a bíróság megtilthatja
tehát legfeljebb irreleváns a kérdés szempontjából, hogy a bíróság valakinél megvonta ezt a jogot
Tényleg ennyire érthetetlen vagy?
NEM A BIRÓSÁG TILTITTA MEG HANEM MI. Érted már?
Ha valami jogilag megengedett, akkor azt mi földi halandók nem tilthatjuk meg önhatalmúlag, mert jogot sértenénk és fel lehetne jelenteni minket érte.
Mivel jogot nem sértünk ezért nem engedjük a telefonálgatást, mi nem engedjük és nem a bíróság vonta meg a jogot. Már érted?
A lényeg, hogy a gondozó szülőnek felügyeleti joga van, míg a különélő szülőnek kapcsolattartási joga van.
Ha jogszerűen telefonálgathatnának a gondozó szülők, szerinted hány és hány láthatásos hétvége menne gallyra? Merő bosszúból?
Ne viccelj már!
Szánalmas ahogy kötöd az ebet a karóhoz és ahogy próbálod kiforgatni a mondatokat.
Ha unatkozol ne itt és ne ezzel éld ki magad, mert ez bizony egy meglehetősen kemény "játék", ami emberek életét tudja tönkre tenni!
Nem vagy vicces a kekeckedéseddel.
Vitass amit akarsz!
Már ne is haragudj, de helyetted inkább egy országosan elismert gazdasági-, családjogi-, bűntetőjogi szakjogásznak hiszek, aki az ügyvédi kamarában is elnökségi tag. A nevét csak a reklám miatt nem írom le.
nem kötöm az ebet sehova és nem forgatok ki semmit
de amíg nem írtok egyértelmű törvényszakaszt a kérdésben, jogom van fenntartani a véleményemet
feltéve, hogy az illető neves jogász tévedhetetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!