Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A láthatás ideje alatt nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A láthatás ideje alatt nem beszélhetek a gyermekemmel?

Figyelt kérdés

Az elmúlt fél évben most beszéltem VOLNA másodjára gyermekemmel, amíg az apja láthatási hétvégéje volt. Ő kérte, hogy hívjam fel.

Az apja kikapcsolta gyermekem saját telefonját. A sajátján pedig eltiltotta a gyereket, nem adta...

2 éves kora óta tartós beteg. 2 éve pedig nagyon súlyos volt az állapota. Apjától elváltam és rajtam akar bosszút állni...

Jelenlegi férjemet lehülyézi, mindenben áskálódik.

Ahogy utána olvastam, ezt pontosan az anyukák szokták csinálni.

Én eddig is mindenben tartottam magam az ítéletben foglaltak szerint, ill. hogy gyermekem rendben tölthesse apjával levő idejét.

Most már a gyermekünket használja fel bosszújára.

Hazajött gyermekem és értetlenül mondta, hogy "anya, nem hívtál fel..."

Direkt nem árulta el, egyáltalán hol van a gyermek, hiába mondtam, hogy ő kérte, hogy hívjam, ugyanis egyre többet mondja, hogy fél, nem szeretne apjához menni...

Mit tehetnék...

2010. márc. 16. 10:28
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/111 A kérdező kommentje:

Én vagyok a kérdező!

NEM VOLTAM GYÁMHIVATALNÁL!

MOST FOGOK MENNI, HOGY TISZTÁBAN LEGYÜNK JOGAINKKAL!

2010. márc. 17. 11:02
 92/111 anonim ***** válasza:
47%

én is így emlékeztem, de már nem akartam vitatkozni

elképesztő, hova fajult ez az egész

2010. márc. 17. 11:57
 93/111 anonim ***** válasza:
72% épp Te voltál az egyik aki a kekeckedésével kezdted "elfajzítani"
2010. márc. 17. 13:11
 94/111 anonim ***** válasza:
91%
Sziasztok! Képtelen vagyok végigolvasni ennyi kommentet, így csak a kérdezőjét olvastam el és még néhányat, hát komolyan mondom hihetetlen. Ilyenen vitatkozni. Egyszerűen oda kellett volna adni a telefont és kész. Ennyi válást manapság, a hajam égnek áll néha, amiket itt olvasok. A volt férjed dühe nem tudom miből fakad, de próbáljátok kideríteni. Keveset látja a gyereketeket? Talán ez a gond. A lényeg, hogy próbáljátok értelmes felnőtt ember módjára lerendezni a dolgokat, mert ez komolyan mondom elképesztő. Így is szegény gyerek értelmi fogyatékos és akkor ezt látja a szüleitől. Az apja is hibás, mert nehezen dolgozza fel azt, hogy a gyermeke beteg, de te is hibás vagy. A gyereketek érdekében, ha már egymást ennyire nem bírjátok elviselni, legalább próbáljatok úgy tenni, mintha mindketten felelősségteljes felnőttek lennétek.
2010. márc. 17. 13:14
 95/111 anonim ***** válasza:

Végre egy értelmes hozzászólás!!

Teljesen igazad van utolsó! :)

2010. márc. 17. 13:23
 96/111 anonim ***** válasza:
47%
azok kezdték "elfajzítani", akik nekem estek a véleményem miatt, de cáfolni nem tudták, és a végén már a szezont is keverték a fazonnal, de írtak tovább rendületlenül
2010. márc. 17. 13:28
 97/111 anonim ***** válasza:
91%
Köszönöm :):) Őszintén megmondom olyan kommentre számítottam, hogy "jajj de idióta vagy, nem látod, hogy az anya remekül bánik a gyerekkel, az apa a gonosz? Nőgyűlölő" Na általában ilyeneket szoktam kapni, a tiéd kellemes csalódásként ért, köszönöm :):)
2010. márc. 17. 13:28
 98/111 anonim ***** válasza:
78%

"A GYÁMHIVATAL A GYERMEK ÉRDEKEIT VÉDI!

HA A GYERMEK FRUSZTRÁLTÁSÁGÁBAN/FÉLELMÉBEN KÉRI, HOGY EGY SZÓT VÁLTHASSON EGY HOZZÁTARTOZÓJÁVAL, AKKOR MAGYARUL NEM LEHET. HIÁBA KÉRI A GYERMEK MAGA!"

Ezt tegnap írtad,de egyébként ezt fogják mondani,meg azt is,hogy az apa is hozzátartozó.

2010. márc. 17. 15:15
 99/111 anonim ***** válasza:
38%
Menjél csak,ne feledd,magad alatt vágod a fát.
2010. márc. 17. 15:17
 100/111 anonim ***** válasza:
58%
inkább maradnátok csendben, mint hogy értelmetlen ijesztgetésekkel igyekeztek meggátolni az anyát, hogy a saját gyereke érdekeit védje
2010. márc. 17. 15:20
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!