Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a házasságunk alatt született gyerekről kiderült, hogy nem tőlem van akkor kell gyerektartást fizetnem a válás után?
Én azt hittem eddig, hogy a házassságunk jó, nincs semmi probléma. A baba nem igazán hasonlított rám de ettől még nem gyanakodtam. Mindketten 0ás vércsoportúak vagyunk, A baba pedig "A" lett. Sajnos a kicsi beteg lett (hasmenés). Egy orvos ismerősömmel beszélgettünk és szóbakerültek ezek a dolgok, és amikor a beszélgetés során kiderült, hogy mindketten 0 vércsoportúak vagyunk a baba pedig A, elég zavarbaejtően vezette fel a témát. Én nekem ez új volt mert nem értek a biológiához.
A feleségemet kérdőre vontam aki eleinte zavartan magyarázkodott hogy a vércsoportok öröklődése bonyolult, örökölhette felmenőktől stb. De ekkor már nem engedtem, követeltem az apasági vizsgálatot (kifizettem) ahol kiderült a turpisság. Ekkor a feleségem kifakadt és könyörgött, hogy hibázott és bocsássak meg neki, De volt egy viszonya a házasságunk elején de már vége (nem árulta el ki, hiába kérdezgettem).
Én ezek után rá se bírok nézni, azonnal beadtam a válópert. 6 éve vagyunk házasok, a kocsin kívül a legtöbb minden szerencsére még külön vagyon (pl a lakásom) a kicsi 4 éves, őt szeretem (hisz egész eddig azt hittem az én fiam) De nagyon átverve érzem magam, nem akarok tartásdíjat fizetni. Fizessen az apja aki valószínűleg röhög a markában hogy mással tartatta el a gyerekét.
Mik a lehetőségeim?
26. lehet hogy szerinted az a normális hogy az ember tűrje hogy megalázzák( a megcsalással) plusz még azzal is hogy nem ő az apja a gyereknek... de nem ez a normális.
Gyerekkel, vagy anélkül én is elválnék ha a férjem megcsalna. Ez nem önzőség, és semmi ilyen. Csak nem maradok együtt olyannal, aki minimális tiszteletet se adja meg.
A gyereknek sem jó, ha a azt látja, hogy a szülei veszekednek. Mert ha a kérdező, meg az a ri...rongy együtt maradnak, folyton veszekedés lenne, féltékenység, oda a bizalom, meg minden ami egy kapcsolat alapja. Mi értelme?
Az egy marha nagy hülyeség, hogy csak azért ne váljon, mert gyerek van. Akkor mit tanulna az a gyerek? Azt hogy a nő nyugodtan megcsalhatja a férfit, nincs azzal semmi gond, majd megteszi ő is a későbbi feleségével....
Ostobaságokat ne írj már...
Kérdező, arra készülj fel, hogy a feleségednek fog még feljebb állni, és csak azért se fogja engedni a gyereket a közeledbe.
Ha mégis engedi, akkor csak és kizárólag a gyereknek vegyél dolgokat, ne a nőnek adj pénzt!!!! Mert tuti biztos, hogy nem a gyerekre fogja költeni!
Amúgy nagyon sajnálom:( én is ismerek ilyen nőt...sajna a sógornőm is megcsinálta ezt egy pasival. Bár ők nem voltak házasok....nagyon undorító. Amúgy a mostani férjét is csalja. Bár azóta már a férj is rájött és ő is csalja a csajt....persze még a nőnek áll feljebb. Gusztustalan. N/28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!