Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után fizetem a gyerektartást rendesen és rendszeresen.40000ft-ot. Most várandós a feleségem, és így a gyerektartásból tudok- lejeb vinni?
Figyelt kérdés
A kislányom szemüveges azt mondja az exem hogy az tartós betegségnek számít és ezért nem fogják lejeb vinni. Mennyire igaz ez?2012. aug. 5. 12:32
1/13 anonim válasza:
2 évente lehet kérvényezni a felül vizsgálatot. Mikkor volt az ítélet? Én is szemüveges vagyok, az miért lenne tartós betegség? 3-4 évente veszek egy szemüveget, de semmi plusz költsége nincs.
2/13 anonim válasza:
Mióta számít az tartós betegségnek, hogy szemüvege van?
3/13 anonim válasza:
Bár nem ezen a területen tevékenykedem, de ha 40.000 a tartásdíj akkor a bruttó fizetésed magas lehet, szemüveg nem tartós betegség. Vagy esetleg van valami egyéb gond is a szemével? Ha csak gyengén lát ami szemüveggel korrigálható az nem tartós betegség, szerencsére.
A volt feleséged férjhez ment? vagy van élettársa?
A fizetésed hány százalékát fizeted gyermektartásnak?
4/13 anonim válasza:
Tehát, mivel új gyereked fog születni, úgy gondolod, hogy a már meglévő nem érdemel annyit mint eddig?
5/13 anonim válasza:
"Tehát, mivel új gyereked fog születni, úgy gondolod, hogy a már meglévő nem érdemel annyit mint eddig?"
Jaj ne kötözködj már, miért a második gyereknek nem jár annyi mint az elsőnek? Egy évben majdnem félmilliót fizet gyerektartásra, ha egy kicsit mérséklik sem meggy a gyerek rovására.
6/13 anonim válasza:
A tartásdíj gondolom nem több 15 százaléknál. A maradék 85-önek az előnyeit az új gyerek élvezi majd, szóval neki jóval több jut, mint az elsőnek.
7/13 anonim válasza:
Igen, figyelembe veszik. A családon belül is ez történik. Amíg egy gyermek van, neki jut minden. Ahogy megjön a tesó, osztozniuk kell a meglévőn...
8/13 anonim válasza:
az én volt férjem is fizeti rendesen a gyerektartást.pont mint Te!két gyerek után.a nagyobbik közös lányunk szemüveges,de ez nem befolyásolja a gyerektartás összegét.igenis figyelembe veszik a születendő gyermekedet!arányosan osztják a pénzt.
9/13 anonim válasza:
8.vagyok!még annyit hogy a szemüvegesség tutira nem tartozik a tartós betegségek közé!
10/13 anonim válasza:
Bocs az OFF-ért, de ti hol olvastátok, hogy a második gyerek a kérdezőé???
L/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!