Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a házasságunk alatt született gyerekről kiderült, hogy nem tőlem van akkor kell gyerektartást fizetnem a válás után?
Én azt hittem eddig, hogy a házassságunk jó, nincs semmi probléma. A baba nem igazán hasonlított rám de ettől még nem gyanakodtam. Mindketten 0ás vércsoportúak vagyunk, A baba pedig "A" lett. Sajnos a kicsi beteg lett (hasmenés). Egy orvos ismerősömmel beszélgettünk és szóbakerültek ezek a dolgok, és amikor a beszélgetés során kiderült, hogy mindketten 0 vércsoportúak vagyunk a baba pedig A, elég zavarbaejtően vezette fel a témát. Én nekem ez új volt mert nem értek a biológiához.
A feleségemet kérdőre vontam aki eleinte zavartan magyarázkodott hogy a vércsoportok öröklődése bonyolult, örökölhette felmenőktől stb. De ekkor már nem engedtem, követeltem az apasági vizsgálatot (kifizettem) ahol kiderült a turpisság. Ekkor a feleségem kifakadt és könyörgött, hogy hibázott és bocsássak meg neki, De volt egy viszonya a házasságunk elején de már vége (nem árulta el ki, hiába kérdezgettem).
Én ezek után rá se bírok nézni, azonnal beadtam a válópert. 6 éve vagyunk házasok, a kocsin kívül a legtöbb minden szerencsére még külön vagyon (pl a lakásom) a kicsi 4 éves, őt szeretem (hisz egész eddig azt hittem az én fiam) De nagyon átverve érzem magam, nem akarok tartásdíjat fizetni. Fizessen az apja aki valószínűleg röhög a markában hogy mással tartatta el a gyerekét.
Mik a lehetőségeim?
54 Férfi ember ilyen kirohanásokra képtelen mint amit te itt produkáltál. Nőnek is csak az, aki régóta ácsingózik egy/több kuki után:D Sajnálom, de ez tény:D
Az is tény, hogy az utóbbi időben mindenki Gábornak mondja írja magát előttem, ez is tény:D Szóval köszi a bemutatkozást, de nem hiszem el:)
Nekem egy Gabesz volt a kedvencem, de az talpig férfi volt, és sosem viselkedett így:D
50-es.
Szerintem közel sem tudod átérezni a helyzetet, mint ahogy kellene. A nőnek kellett volna gondolnia a családjára amikor éppen másnak a hancúr lécét tömködte magába. Ráadásul védekezés nélkül. Igen tényleg nem a gyerek tehet róla, de szerinted az mennyivel jobb, hogy a férfi emellett a k-rvánál is rosszabb nőszemély (vélhetően még pénzt sem kapott érte) mellett marad és mindennap szembesül azzal, hogy miféle a felesége és látja a bizonyítékot is? Tényleg sokkal jobb, hogy ha együtt maradnak, mint egy nagy boldog család és élnek úgy mint ha mi sem történt volna.
Mint ha a középkorban élnénk és Hester Pride szelleme megjelent volna.
Hú de sok "tisztességes" nőci járkál itt, aztán ha kicsit jobban utánuk kotor az ember mily érdekes felfedezésekre tehet szert:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!