Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha a házasságunk alatt születe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a házasságunk alatt született gyerekről kiderült, hogy nem tőlem van akkor kell gyerektartást fizetnem a válás után?

Figyelt kérdés

Én azt hittem eddig, hogy a házassságunk jó, nincs semmi probléma. A baba nem igazán hasonlított rám de ettől még nem gyanakodtam. Mindketten 0ás vércsoportúak vagyunk, A baba pedig "A" lett. Sajnos a kicsi beteg lett (hasmenés). Egy orvos ismerősömmel beszélgettünk és szóbakerültek ezek a dolgok, és amikor a beszélgetés során kiderült, hogy mindketten 0 vércsoportúak vagyunk a baba pedig A, elég zavarbaejtően vezette fel a témát. Én nekem ez új volt mert nem értek a biológiához.

A feleségemet kérdőre vontam aki eleinte zavartan magyarázkodott hogy a vércsoportok öröklődése bonyolult, örökölhette felmenőktől stb. De ekkor már nem engedtem, követeltem az apasági vizsgálatot (kifizettem) ahol kiderült a turpisság. Ekkor a feleségem kifakadt és könyörgött, hogy hibázott és bocsássak meg neki, De volt egy viszonya a házasságunk elején de már vége (nem árulta el ki, hiába kérdezgettem).

Én ezek után rá se bírok nézni, azonnal beadtam a válópert. 6 éve vagyunk házasok, a kocsin kívül a legtöbb minden szerencsére még külön vagyon (pl a lakásom) a kicsi 4 éves, őt szeretem (hisz egész eddig azt hittem az én fiam) De nagyon átverve érzem magam, nem akarok tartásdíjat fizetni. Fizessen az apja aki valószínűleg röhög a markában hogy mással tartatta el a gyerekét.

Mik a lehetőségeim?

2014. ápr. 15. 16:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
50-es azt mondod jogász vagy. Miért ne hinném? Szerinted eltúlzott apuka félelme hogy nem övé a gyerek? Ez tény nem félelem! Azt mondod sokat fog szenvedni a gyermek. Kinek is kellene emiatt szégyenben égnie? Nem és nem! Ő még titkolózik ezek után a férje előtt. Ezeket csak azért írtam le neked mert gondolom ki érti meg, ha Te nem?
2014. ápr. 15. 20:13
 52/72 anonim ***** válasza:
0%
49 Hogy te micsoda egy természeti csoda vagy. Röpke 2-3 órán belül nőből férfivá váltál, hogy csinálod?:D
2014. ápr. 15. 20:14
 53/72 anonim ***** válasza:
100%
53-as kössünk békét és mond el nekem hogy miből következtettél arra hogy nő vagyok. Ha megnézed a kiírt kérdéseimet, kommentjeimet -ennél a kérdésnél is van jó pár- szerintem teljesen egyértelmű hogy férfi vagyok. Sok mindennel vádoltak ezen az oldalon már, de azt hogy nő vagyok rajtad kívül még senki sem mondta. Egyébként a feleségem és az én történetét épp ma írtam ki kérdés formájában. Üdvözlet. Gábor
2014. ápr. 15. 20:25
 54/72 anonim ***** válasza:
0%

54 Férfi ember ilyen kirohanásokra képtelen mint amit te itt produkáltál. Nőnek is csak az, aki régóta ácsingózik egy/több kuki után:D Sajnálom, de ez tény:D

Az is tény, hogy az utóbbi időben mindenki Gábornak mondja írja magát előttem, ez is tény:D Szóval köszi a bemutatkozást, de nem hiszem el:)

Nekem egy Gabesz volt a kedvencem, de az talpig férfi volt, és sosem viselkedett így:D

2014. ápr. 15. 20:30
 55/72 anonim ***** válasza:
100%

50-es.

Szerintem közel sem tudod átérezni a helyzetet, mint ahogy kellene. A nőnek kellett volna gondolnia a családjára amikor éppen másnak a hancúr lécét tömködte magába. Ráadásul védekezés nélkül. Igen tényleg nem a gyerek tehet róla, de szerinted az mennyivel jobb, hogy a férfi emellett a k-rvánál is rosszabb nőszemély (vélhetően még pénzt sem kapott érte) mellett marad és mindennap szembesül azzal, hogy miféle a felesége és látja a bizonyítékot is? Tényleg sokkal jobb, hogy ha együtt maradnak, mint egy nagy boldog család és élnek úgy mint ha mi sem történt volna.

2014. ápr. 15. 20:33
 56/72 anonim ***** válasza:
9%

Mint ha a középkorban élnénk és Hester Pride szelleme megjelent volna.

Hú de sok "tisztességes" nőci járkál itt, aztán ha kicsit jobban utánuk kotor az ember mily érdekes felfedezésekre tehet szert:D

2014. ápr. 15. 20:38
 57/72 anonim ***** válasza:
54- esnek, Miért gondolja volt feleségem hogy csak azért mert mégsem kell a férfinek akiért elvált tőlem, nekem kötelességem őt visszafogadni? Ez az én kérdésem. A Gáborral betaláltál. Végül is tucat név az enyém, nyugodtan megírhatom. Géza
2014. ápr. 15. 20:42
 58/72 anonim ***** válasza:
0%
57 Az a bátyád neve:DD
2014. ápr. 15. 20:47
 59/72 anonim ***** válasza:
Csak nővéren van. De annyira ostoroztam a hűtelen asszonyt, hogy abból szerintem mindenképpen következett hogy férfi vagyok, nem?
2014. ápr. 15. 20:56
 60/72 anonim ***** válasza:
0%
Álmodban:D Férfiember sosem ostoroz így nőt. Bármit is tett vele az adott nő. Soha. Ezt csak nő csinálja egy olyan nő felé akivel szemben kisebbségi komplexusa van. Mert esélyes hogy már minden vonalon az általa mocskolt nő legyőzte, és felette áll a mocskolódónak.
2014. ápr. 15. 21:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!