Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás után mindenféle képen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Regina56 kérdése:

Válás után mindenféle képen kell fizetni gyerektartást?

Figyelt kérdés
a sztori a következő van egy barátom (fiú) akit megkért az egyik nagyon jó barátja (lány)h házasodjanak össze de csak papíron mert a lány szeretne örökbe fogadni egy gyereket de a gyerek a barátom nevén lenne és a csaj azt mondta neki h nem kell majd gyerektartást fizetnie meg semmi majd ő egyedül felneveli...
2012. júl. 7. 23:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Én tuti nem bíznék meg a nőben(és ezt nőként írom), mert bármikor átverheti, aztán majd fizetheti a férfi 18 évig a gyerektartást. Elég kevés esély van arra, hogy a nő tényleg el fogja utasítani a bíróságon a gyerektartást..
2012. júl. 7. 23:24
 2/17 anonim ***** válasza:
24%
Semmiképp nem mennék bele, de amúgy ha örökbe fogad akkor nem az ő gyereke elvileg nem kell fizetnie, de ezt nem tudom, csak gondolom. Tuti nem mennék bele, szegény gyereknek mit mondana majd az "anyja"? van "apád" papíron de csak azért mert nekem kellettél és amúgy örökbe vagy fogadva? szép...
2012. júl. 7. 23:26
 3/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat :)

amúgy 23:26 így még bele se gondoltam h a gyereknek mit mond az anya...

2012. júl. 7. 23:30
 4/17 anonim ***** válasza:
nem mennék bele semmikép és nem is kérnék ilyet senkitől... - lány létemre- ha gyereket akar akkkor csináltassa fel magát egy vadidegennel egy bulin vagy menjen sperma bankba
2012. júl. 7. 23:31
 5/17 A kérdező kommentje:
az a gond h a csaj szülni nem szeretne :/
2012. júl. 7. 23:33
 6/17 anonim válasza:
100%
Nos a barátodnak azt javaslom hogy semmi képen se menjen bele ! A kérdésedre nem tudok pontosan válaszolni de ha a nevére veszi akkor lehet hogy kell de mindenféle képen kérdezzetek meg egy üdvégcet aki ért hozzá mert a barátod nagyon meg járhatja . Ha a nő pedig elválik akkor a barátod tulajdonának egy részét el is viheti úgyhogy nagyon vigyázzatok !
2012. júl. 7. 23:34
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kell. Hiába állapodnak meg egyénileg úgy, hogy ne fizessen, a törvény szerint köteles.
2012. júl. 7. 23:38
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy egyedül is LEHET örökbe fogadni, szóval kamu duma a lány részéről ez, hogy ezért vegye el!!
2012. júl. 7. 23:39
 9/17 anonim ***** válasza:
95%
Ha a sráccal együtt fogadnák örökbe a kicsit, mindenhogy fizetnie kéne a gyerektartást, mármint persze akkor nem, ha a csaj valóban állja a szavát - én viszont ilyenbe nem mennék bele, ez nem olyan fajta szívesség...
2012. júl. 7. 23:43
 10/17 anonim ***** válasza:
Bele ne menjen! Az öröklésre még nem is gondoltunk. Ha örökbe fogad egy gyereket, az ugyanúgy örököl majd, mint a sajátjai. Ne toljon már ki a saját (leendő) gyerekeivel!
2012. júl. 8. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!