Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit csináljak ha volt férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha volt férjem nem fizet gyerektartást?

Figyelt kérdés

Volt férjem több mint egy éve nem fizet gyerektartást, most, májusban ott tart az ügy, hogy a gyámhivatal meghozta volna a határozatot, miszerint megkapok visszamenőleg valamennyi összeget, és 2 évre előre megelőlegezi az állam a havi gyerektartást.

igen ám, de közben az apuka befizetett fél havi gyerektartás felét, kicsivel több mint 50 %-ot.

Így a gyámhivatal elutasította a kérelmet, visszamenőleg nem kapok semmit, az állam se előlegezi meg. sajnos az apukának nincs ingósága, ingatlana (illetve átiratta más nevére a kocsit) és feketén dolgozik, vagyis nincs bejelentett jövedelme.

Tudom, hogy lehet fellebbezni a határozat ellen, de az ér valamit ezek után?

Az, hogy tavaly semmit sem fizetett, azt elfelejti mindenki?

van valami jogszabály erre, ami alapján lehet fellebbezni???

van esély????

tud valaki erre az esetre egy jó ügyvédet Budapesten???

2012. máj. 17. 18:55
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Csak azért visszavontak mindent, mert valahonnan összekapart félhavi gyerektartást? Hát szép, mondhatom... :S Mindenképp fellebbez, még ha sokra nem is mész vele.
2012. máj. 17. 18:59
 2/2 A kérdező kommentje:

így van, csak ezért visszavontak mindent. mert úgy gondolják, ezentúl akkor fizetni fog.

nem tudom, miből gondolják ezt, ha egy évig nem fizetett semmit. valószínű megtudta, hogy ha fizet félhavi gyerektartást, akkor megússza a dolgot.

Azzal nyugtatom magam, hogy Isten nem bottal ver.

mert én tudom, hogy van munkája.

Sajnos mást nem tudok csinálni. vagy van még valakinek ötlete???

2012. máj. 17. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!