Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tudtam meg, hogy a volt férjem kiment németbe dolgozni. Ilyenkor több gyerektartást kellene kapnia a gyerekeimnek?
Persze 60 an!
Mikor meg munkanélküli a másik fél, és a gyerekeivel zsarolják érzelmileg a nők,az meg természetes!
Micsoda anyák, dolgozni kéne nektek is!
Mert azért a másik oldalt is nézni kéne ,nem csak csoró anyucit!
Mikor nálam vannak a gyerekek arra ő meg nem fizet, mikor értük megyek az utazást nem fizetni!
Érdekes, mikor le kell passzolni a gyerekeket nem fizet!
Na mondjuk örülök ,hogy a gyerekeimmel lehetek, és nem arról van szó ,hogy teher a gyerek!
Csak nem mindig az apát kell szidni, mert legtöbbször a nő akarja nagyon nagyon a gyereket!
ők miért nem gondolkoznak előre? Mert mindig azt kapom én is, te akartad a kettő gyereket! Persze!!! Fingom nem volt hogy fel kell egyik reggel és vinni akarja a gyerekeimet!
Persze egy igazi társ mikor is csinálta ezt? Mikor édesapám meg halt! Mesélhetnék én is odákat a másik oldalról is!
Igazi anya 2 hetente láthatom a gyerekeimet, és mindig betegen kapom őket meg, és kettő nap alatt nem tudom kigyógyítani, akkor meg el kezdi hogy nálam lettek betegek! Szép büszke lehet rá!
A bíróság nem a te szavad alapján dönt. Ha te azt mondod, hogy a férjed milliókat keres, de hivatalosan minimálbérre van bejelentve, akkor nem a képzelt fizetése alapján döntik el a gyerektartást. Ha be is lenne kint jelentve, akkor sincs semmi olyan törvény Magyarországon, hogy utánanyúljanak annak a fizetésnek. Ha itthonra lenne bejelentve a nagyobb bérre, akkor tudnál a bírósághoz fordulni.
Inkább igyekezzél jóba lenni vele, akkor talán a gyerekekre való tekintettel majd ad haza nem hivatalos úton pénzt a SZÁMUKRA. Mert a bírósághoz fordulva egy fillérrel sem kapsz többet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!