Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyibe kerül egy válás?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül egy válás? Hogyan zajlik? Közös ház nincs, egy gyerek van, ő másfél éves. A gyerektartást mi alapján számítják?

Figyelt kérdés

2012. febr. 23. 14:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Hasonló helyzetben váltam.Milyen viszonyban váltok?Mert ha meg tudjátok beszélni előre a dolgokat akkor könnyebben megy.Nekünk egy békítőnk volt,de nem igazán történt semmi,a bírónő elmondta hogy én beadtam,milyen indokkal stb.A következőn nyilatkozni kellett a láthatásról,2 hetente hétvége,plusz a szünet fele,a gyerektartásról ez 20%és én kértem a munkáltatójától történő levonást.El kellett mondani most ki hol és hogyan él,az ingó dolgokat elfeleztük.Ennyi,az exem mindenben egyetértett.10000ft volt(7éve)közösen fizettük.
2012. febr. 23. 14:48
 2/13 anonim ***** válasza:
35%
most 12 ezer
2012. febr. 23. 14:52
 3/13 A kérdező kommentje:

Jelen pillanatban anyum lakásában élünk, közösen gyűjtünk. Külön kocsink van, mindkettőnknek van munkája (engem gyed-gyes után visszavárnak)

Kezdek nem látni más kiutat a kapcsolatunkból.

2012. febr. 23. 14:55
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
A gyerektarás általában a fizu 20%-a
2012. febr. 23. 14:58
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
a válás kötelező költsége (per) 30 ezer forint. 2012-től felemelték.
2012. febr. 23. 15:03
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
A válás illeték költsége idén jan.1-től 30e Ft + az ügyvédi munkadíj. Ha csináltok közös megegyezéssel írásban vagyonmegosztási megállapodást, amiben rögzítitek a láthatást és a gyerektartást is, 2 tárgyalás max. és elválasztanak titeket.
2012. febr. 23. 15:07
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
1. vagyok.Próbáltátok már külön?Én először azt próbálnám meg,nem tudom mennyire vagytok rosszban,de ha megfordult a fejedben biztos.Kérd meg a férjedet költözzön el egy időre,hogy átgondoljátok.Mi anyósomnál laktunk,én mentem albiba a gyerekkel,másfél hónap múlva vissza,de mégis elváltunk.
2012. febr. 23. 15:07
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ja és ha meg tudtok egyezni ügyvéd sem kell,nekünk se volt.1.
2012. febr. 23. 15:09
 9/13 A kérdező kommentje:
Nincs értelme a különélés próbának. Ő is így van vele, hogy a szünet hülyeség. Ha elmegy, akkor örökre. Az ilyen döntés végleges és határozott. Sok mindent próbáltam már, ő nem változik, én meg hiába
2012. febr. 23. 15:10
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2012. febr. 23. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!