Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás esetén mennyi gyerektartást kell fizetni?
"ő ezt kitöltötte és letanúztatta! "
Meg lehet mondani a csajnak, hogy a hamis tanuzást és okirathamisitást a törvény bünteti, és a tesód feljelenti őket, amennyiben, nem változtatnak.Ennyire egyszerű.Nehogy már beijedjetek egy ilyentől.Ha nem volt ott, akkor ki irta alá a papirt? sorolhatnám a kérdéseket.
A kis jellemtelen liba csak erölködik... nagyon beintenék neki.
1 db gyerek után 20% jár. vagy kevesebb ha több gyereke van a faszinak.
Szerintem ez a papír csak és kizárólag akkor lehet érvényes, ha azt a testvéred is aláírta. Különben nem ér semmit. Ha nem ő írta alá, hanem aláhamisították, akkor azt könnyedén tudja bizonyítani. A közös megegyezésen szertintem azt értheti az exe, amit eddig is fizetett, vagyis abban gondolom közösen megegyeztek, és a későbbiekben is erre tartana igényt. Amúgy, ha nincs közös megegyezés (de annak is bíróság előtt kell megtörténnie, szóval nem lehet kihagyni egyik felet sem), akkor a bíróság határozza meg a tesód fizetésének függvényében. Ugyanez vonatkozik a láthatásra: ha nincs közös megegyezés, akkor a gyámhatóság megvizsgálja a feleket és az alapján dönt az elhelyezésről és a láthatásról.
Lehet, hogy nem minden teljesen pontos, én még nem voltam ebben a helyzetben, de a szüleimmel átvészeltem a 2 éven át húzódó pereskedést és elég szépen beleláttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!