Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ez csak szerintem lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak szerintem lenne abnormális vagy a gyerekek miatt lenne értelme?

Figyelt kérdés

Férjem ma elém állt hogy van egy kapcsolata már fél éve, nem nehéz megoldania a találkozásokat, mert vállalkozó... Van 3 csodálatos gyerekünk (10, 8 és 5 évesek), miattuk nem akar válni, ezért kitalálta hogy amikor a kicsik elalszanak ő lelép itthonról és mire kelnek hazaér mindennap, nem akarja bántani őket, így el akarja játszani továbbra is a minta családot, közös lakás, támogatja a kicsiket, fentartja a lakást nekünk, csak a gyerekeknek ne mondjak semmit és ne asjam be a válást. Állítólag a barátnőjének ez így jó mert nem akar gyereket soha, szoval elfogadta...

Ez most csak szerintem abnormális vagy el kéne fogadnom a feltételeit? Dolgozok én is, nem lenne gond eltartani a kicsiket, főleg a gyerektartással együtt.

Előre is bocsánat ha nagyon zavaros lenne amit írok, de remegek az idegtől hogy hogy választhattam ennyire pocsékul, bár az a baj hogy még így is szeretem :(

2014. jan. 10. 18:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 anonim ***** válasza:
37%

" meg ma délutánra időpontot az ügyvédjéhez" - hát, ha Kérdező a férj ügyvédjével beszél ma, akkor a férj természetesen fél órán belül tudni fog a terveiről - már amennyit elmond neki.

Ugyanis az ügyvédet az ügyfele vonatkozásában köti az ügyvédi titoktartás, és ha jó rémlik, tán 2 évig nem is képviselhet mást a volt ügyfelével szemben. Tehát ebben az esetben vagy a férj ügyvédje maradhat, vagy kettejük közös ügyvédje lehet, ez esetben viszont nyilván tájékoztatja mindkét felet mindenről.

2014. jan. 13. 14:17
 62/82 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy értelmeztem,h.a fönöke ügyvédjéhez...
2014. jan. 13. 15:52
 63/82 A kérdező kommentje:

A főnökasszonyom ügyvédjéhez mentem, természetesen nem a férjeméhez. Előkészíti nekem a válási papírokat, már a jövő hétre kész is lesz vele, neki elmondtam az egész sztorit és hát nagyon mérges lett, úgy jottem el az ügyvéd úrtól, hogy megegyeztünk hogy még gatyája se marad a kedves férjemnek. Bár Isten bizony én nem ezt akarom, de tényleg láttam az ügyvéden hogy nagyon mérges lett (igen, egyezményekkel mindennel együtt elmeséltem neki a történteket), úgy érzem ő lesz a legtökéletesebb képviselni minket! Utána pedig kávézni voltam egy barátnőmmel és Kiderült hogy a sógornője a Föld Hivatalban dolgozik, úgy hogy gyorsan fel is hívta és utána kérdezett az elidegeníthetési joghoz anyósom részéről, ami igen, rajta van a lakáson, így az ő beleegyezése nélkül nem lehet el adni a lakást, a banya pedig nem fog belemenni ez tuti... Meglátjuk. Holnap pedig megyek megnézni 2-3 albérletet itt a környéken, mert nem akarom kiszakítani a kicsiket a suliból/oviból/szakkörökről. A gyerek felügyelettel kapcsolatban, pedig azt beszéltük az ügyvéd úrral, hogy minden második hétvége plusz szünidők fele plusz minden 2. héten hétköznap neki kell elhoznia őket a suliból/oviból/szakkörökről és az én műszakom végéig köteles gondoskodni róluk, amennyiben nem, köteles lesz a bébiszittert fizetni a legkisebb gyerek 12 éves koráig.

(Ne haragudjatok ha sokat és zavarosan írok, de egyrészt jó kiírni magamból, Másrészt hátha valaki egyszer hasznát veszi a mi példánknak is)

2014. jan. 13. 17:50
 64/82 anonim ***** válasza:
87%
Hát tényleg nagyon ügyesen és józanúl csinálod!Csodálom is,h.ilyen össmzeszedetten alakítod a dolgokat! Csak így tovább! Ha gondolod,nekem írhatsz priviben is,akár akésőbbiekben is,még így ismeretlenül is nagyon érdekel h.mi hogy alakul az életedben! Az ügyvéd remélem tényleg be tudja váltani az igéretét!
2014. jan. 13. 18:14
 65/82 anonim ***** válasza:

Kérdező (#63), ja, akkor az ingatlannal az van, amit gondoltam... a többi az alku-alapnak jó, majd meglátjuk, hogy a férjed mit lép rá, ugye vagy belemegy - erre adom a kisebbik de nem 0 esélyt - vagy megkeresi a saját ügyvédjét, és tesznek egy ellen-ajánlatot... a dologban az a jó, hogy nektek nem kell egymással harcolni, majd az ügyvédek meccselnek...

Aztán ha van konszenzus, akkor beadhatjátok közös megegyezéssel, ha nincs, akkor meg egyoldalúan valamelyikőtök, és a bíróság dönt...

2014. jan. 13. 18:14
 66/82 A kérdező kommentje:
Próbálom tartani magam, már csak a gyerekek miatt is és egyenlőre a férjemnek muszáj a mézes-mázos énemet mutatni, nehogy megsejtsen valamit. Viszoont bizony minden este sírva alszok és nagyon ki vagyok borulva még, de a rengeteg nyugtató tea és a napi 1,5-2 doboz cigi segít... Remélem hogy a holnapi lakásokból legalább az egyik jó lesz és minnél hamarabb költözhetek a kicsikkel és vége lesz a szenvedésnek!
2014. jan. 13. 19:19
 67/82 anonim ***** válasza:
Én csak csodálom mennyire erős vagy! Minden elismerésem!
2014. jan. 14. 13:15
 68/82 Heiszenberger Márta. ***** válasza:
Kíváncsivá tettél!!!Hogy alakulnak a "dolgok"?
2014. jan. 23. 08:08
 69/82 anonim ***** válasza:

De jó,hogy elővetted a kérdést!

Mi újság kérdező?

Hogy vagytok?

Hogy viseled?

A férjed már tudja a terved?

Gyerekek hogy viselik?

Gondolom a nagy fiadnak már leesett, vagy nem avattad be?

Tudtok költözni?

KITARTÁS!

2014. jan. 23. 09:02
 70/82 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel,h.mi a helyzet Nálatok? Hogy vagy?
2014. jan. 23. 17:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!