Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak szerintem lenne abnormális vagy a gyerekek miatt lenne értelme?
Férjem ma elém állt hogy van egy kapcsolata már fél éve, nem nehéz megoldania a találkozásokat, mert vállalkozó... Van 3 csodálatos gyerekünk (10, 8 és 5 évesek), miattuk nem akar válni, ezért kitalálta hogy amikor a kicsik elalszanak ő lelép itthonról és mire kelnek hazaér mindennap, nem akarja bántani őket, így el akarja játszani továbbra is a minta családot, közös lakás, támogatja a kicsiket, fentartja a lakást nekünk, csak a gyerekeknek ne mondjak semmit és ne asjam be a válást. Állítólag a barátnőjének ez így jó mert nem akar gyereket soha, szoval elfogadta...
Ez most csak szerintem abnormális vagy el kéne fogadnom a feltételeit? Dolgozok én is, nem lenne gond eltartani a kicsiket, főleg a gyerektartással együtt.
Előre is bocsánat ha nagyon zavaros lenne amit írok, de remegek az idegtől hogy hogy választhattam ennyire pocsékul, bár az a baj hogy még így is szeretem :(
" meg ma délutánra időpontot az ügyvédjéhez" - hát, ha Kérdező a férj ügyvédjével beszél ma, akkor a férj természetesen fél órán belül tudni fog a terveiről - már amennyit elmond neki.
Ugyanis az ügyvédet az ügyfele vonatkozásában köti az ügyvédi titoktartás, és ha jó rémlik, tán 2 évig nem is képviselhet mást a volt ügyfelével szemben. Tehát ebben az esetben vagy a férj ügyvédje maradhat, vagy kettejük közös ügyvédje lehet, ez esetben viszont nyilván tájékoztatja mindkét felet mindenről.
A főnökasszonyom ügyvédjéhez mentem, természetesen nem a férjeméhez. Előkészíti nekem a válási papírokat, már a jövő hétre kész is lesz vele, neki elmondtam az egész sztorit és hát nagyon mérges lett, úgy jottem el az ügyvéd úrtól, hogy megegyeztünk hogy még gatyája se marad a kedves férjemnek. Bár Isten bizony én nem ezt akarom, de tényleg láttam az ügyvéden hogy nagyon mérges lett (igen, egyezményekkel mindennel együtt elmeséltem neki a történteket), úgy érzem ő lesz a legtökéletesebb képviselni minket! Utána pedig kávézni voltam egy barátnőmmel és Kiderült hogy a sógornője a Föld Hivatalban dolgozik, úgy hogy gyorsan fel is hívta és utána kérdezett az elidegeníthetési joghoz anyósom részéről, ami igen, rajta van a lakáson, így az ő beleegyezése nélkül nem lehet el adni a lakást, a banya pedig nem fog belemenni ez tuti... Meglátjuk. Holnap pedig megyek megnézni 2-3 albérletet itt a környéken, mert nem akarom kiszakítani a kicsiket a suliból/oviból/szakkörökről. A gyerek felügyelettel kapcsolatban, pedig azt beszéltük az ügyvéd úrral, hogy minden második hétvége plusz szünidők fele plusz minden 2. héten hétköznap neki kell elhoznia őket a suliból/oviból/szakkörökről és az én műszakom végéig köteles gondoskodni róluk, amennyiben nem, köteles lesz a bébiszittert fizetni a legkisebb gyerek 12 éves koráig.
(Ne haragudjatok ha sokat és zavarosan írok, de egyrészt jó kiírni magamból, Másrészt hátha valaki egyszer hasznát veszi a mi példánknak is)
Kérdező (#63), ja, akkor az ingatlannal az van, amit gondoltam... a többi az alku-alapnak jó, majd meglátjuk, hogy a férjed mit lép rá, ugye vagy belemegy - erre adom a kisebbik de nem 0 esélyt - vagy megkeresi a saját ügyvédjét, és tesznek egy ellen-ajánlatot... a dologban az a jó, hogy nektek nem kell egymással harcolni, majd az ügyvédek meccselnek...
Aztán ha van konszenzus, akkor beadhatjátok közös megegyezéssel, ha nincs, akkor meg egyoldalúan valamelyikőtök, és a bíróság dönt...
De jó,hogy elővetted a kérdést!
Mi újság kérdező?
Hogy vagytok?
Hogy viseled?
A férjed már tudja a terved?
Gyerekek hogy viselik?
Gondolom a nagy fiadnak már leesett, vagy nem avattad be?
Tudtok költözni?
KITARTÁS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!