Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ez csak szerintem lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak szerintem lenne abnormális vagy a gyerekek miatt lenne értelme?

Figyelt kérdés

Férjem ma elém állt hogy van egy kapcsolata már fél éve, nem nehéz megoldania a találkozásokat, mert vállalkozó... Van 3 csodálatos gyerekünk (10, 8 és 5 évesek), miattuk nem akar válni, ezért kitalálta hogy amikor a kicsik elalszanak ő lelép itthonról és mire kelnek hazaér mindennap, nem akarja bántani őket, így el akarja játszani továbbra is a minta családot, közös lakás, támogatja a kicsiket, fentartja a lakást nekünk, csak a gyerekeknek ne mondjak semmit és ne asjam be a válást. Állítólag a barátnőjének ez így jó mert nem akar gyereket soha, szoval elfogadta...

Ez most csak szerintem abnormális vagy el kéne fogadnom a feltételeit? Dolgozok én is, nem lenne gond eltartani a kicsiket, főleg a gyerektartással együtt.

Előre is bocsánat ha nagyon zavaros lenne amit írok, de remegek az idegtől hogy hogy választhattam ennyire pocsékul, bár az a baj hogy még így is szeretem :(

2014. jan. 10. 18:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/82 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező, én egyébként - férfiként - azt tanácsolom, hogy első körben passzold vissza a labdát:) - de halál komolyan.

Mondd meg, hogy "jó, elgondolkodtál a dolgon, és bár neked magadtól ilyen soha eszedbe se jutott volna, de ha ő mindenképp ezt akarja, az érveit átgondolva végül is el tudsz képzelni egy nyitott házasságot - mert ugye azt ő sem gondolhatja komolyan, hogy neki lehet valakije, Te meg magányra vagy ítélve. Találja ki, hogy hogyan működjön úgy, hogy ne legyen egyoldalú..."

Aztán Te konstruktív voltál, pozitívan álltál hozzá, a következő napokban meg szenvedjen és rágódjon a dolgon ő...

(előre röhögök a végeredményen, ha tényleg olyan a férjed, ahogy itt lefestetted...)

2014. jan. 10. 19:58
 32/82 anonim ***** válasza:
57%

A gyerektartásról azt tudom mondani:

Nekem apukám külföldön dolgozott- még mindig, csak már nem jár gyt- ezért az egyszerűség kedvéért fix összeget állapítottak meg, a szerint, hogy kb mennyi lehet reális két gyerek ellátásához.

De azt nem tudom, hogy ennek mennyi volt a közös megegyezés része, hogy teljesen az volt, szóval nem tudom mi van, ha a férjed nem megy bele ilyenbe.

2014. jan. 10. 20:01
 33/82 anonim ***** válasza:
62%
Ha neem kozolne hogy van kapcsolata csendben megmutatnam az ajtot neki. De ha még elkezdene a tervet magyarazni igy pofán b.a.s.z.n.á.m hogy oda is becsöngetne,ahol még csak alapoznak. Szépen elmagyarázod a gyerekeknek a szitut. Aztan a faternak os elmondod hogy nem tollas a hátad és szépen kitessékeled a családi fészekbol.
2014. jan. 10. 20:02
 34/82 anonim ***** válasza:
50%
Nézd, a GYT alapja az adóköteles jövedelem.... szerintem még nincs bírói gyakorlat rá, hogy mi van akkor, ha a kötelezett bejelentkezik mondjuk a KATA alá mint vállalkozó, és nincs megállapodás...
2014. jan. 10. 20:03
 35/82 anonim ***** válasza:
16%

Én csak annyit mondok,hogy jól figyelj, ne az elvált csajok véleményére adjál.

Ahogy elnézem itt sok sok elvált ember szeret adni jó tanácsokat.

2014. jan. 10. 20:08
 36/82 A kérdező kommentje:

Tényleg nagyon szépen köszönöm hogy segítetek, el sem hiszitek, hogy ez mennyit jelent nekem most! Egyenlőre annyit mondtam a férjemnek hogy hétvégére menjen el itthonról hagy gondolkodjak egy kicsit, hagy dolgozzam fel ezt az egészet, mert jelenleg csak bőgök és remegek az idegtől... Elfogadta, gondolom most örül hogy végre a kicsi barátnőjével lehet... Csak a kicsiknek nehéz elmondani, hogy miért sírok, bár ráfogtam arra hogy a nagymamám nemrég halt meg. Holnap felmegyek édesanyához hátha ő tud segíteni. Édesapámnak el se merem mondani, mert biztos hogy azonnal agyon verné... Azt hiszem tényleg az a legjobb megoldás ha válunk csak nehéz lesz és biztos hogy nem fog belemenni a közös megegyezésbe., ez 100%! Szerintetek ha olyan 150 ezer körül van a havi bevétele a cégnek akkor mennyi gyerektartást fogok kapni? A ház már nem is érdekel, kezdjen vele azt amit akar, éljen közel 300 nm-en édes kettesbe a barátnőjével. A másik hogy ez a nő, aki nem is akar gyereket soha hogy fogja elfogadni a gyerekeket? Az biztos hogy ha csak egy rossz szava is lesz a kicsikhez többet nem engedem hozzájuk! Már csak azt kell kivárnom, hogy legyen elég kaució egy albérletre és be is adom a válást :'(

De hogy lehet csak így 15 évet és 3 gyereket eldobni???

2014. jan. 10. 20:18
 37/82 anonim ***** válasza:
39%
Csak 3 gyermekkel elvált anyáktól tudok elfogadni kompetens, hiteles válaszokat. Könnyű más...val a csalánt verni.20 éves diáklányok adnak tanácsot: rúgd ki, s egyebek.Vagy olyanok, aki soha nem voltak férjnél. Nagy felelősség egy ilyen döntés, pláne ilyen rövid időn belül.Azt elfogadom, hogy adjon szabadságot a férjének, költözzön el, élje át, hogy képes-e egy családot eldobni egy nő kedvéért. Ha igen, akkor nem marad más, csak a válás, az apa pedig távolról segítse a gyermekeit minden téren.De ilyen ad hoc döntések, indulatból sose vezetnek jóra.Ez nem 3 felnőtt önző magánügye, hanem van 3 gyermek is mellesleg.Abba az egybe ne menjen bele az anya, amit a férje javasol.
2014. jan. 10. 20:23
 38/82 anonim ***** válasza:
43%

Na igen, Kérdező szerencsére ezt nagyon jól látja, ahogy a kommentjeiből lejön.... nem tudom, hogy a "rakd ki, dobd ki, tessékeld ki" tanácsok adói honnan gondolják, hogy bárki is engedelmesen fogja a kalapját és elkocog a saját tulajdonából... ezek ilyen indulat-szülte irreális ötletek... amibe jobb egyáltalán nem belemenni, mert a fordyítottjának ez esetben sokkal nagyobb a realitása, ha a Kérdező párja fogja magát, felértékelteti az ingatlant (haszonélvezettel terhelten) a bővítés nélkül és a bővítéssel együtt, és a különbség felét (ilyen kondíciók között nem hiszem, hogy több lenne 2-3 millánál ez a fél, bár nem tudjuk milyen az ingatlan és hol van - de a haszonélvezet jócskán von az értékéből) átnyújtja.

Nem jó a tűzzel játszani, nem szolgálja a Kérdező érdekét.

2014. jan. 10. 20:24
 39/82 anonim ***** válasza:
48%

"Szerintetek ha olyan 150 ezer körül van a havi bevétele a cégnek akkor mennyi gyerektartást fogok kapni?" - a havi BEVÉTELE a cégnek? A minimálbér utánit, ez ugyanis még a minimálbért és annak munkavállalói és munkáltatói közterheit SE teszi ki - mindom egyébként vállalkozóként.

Olyan 40-45 eFt körül kalkulálhatsz összesen a 3 gyerekre, ha tényleg ennyi a CÉG bevétele...

2014. jan. 10. 20:27
 40/82 A kérdező kommentje:
Ettől több a bevétel, jóval több, viszont ez az amit ő kb tiszta haszonnak bevall minden hónapban. Mondjuk már az a 40 ezer elég lenne a sulira meg a külön foglalkozásokra a gyerekeknek. Mondom a lakás már nem is érdekel, kezdjen vele amit akar... Pár hónapot valahogy kibírok így, amíg összeszedem a kauciót az albérletre, meg találok egy olyan lakást amibe mind három kicsinek meglesz a szobája és indítom a válást. :(
2014. jan. 10. 20:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!