Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak szerintem lenne abnormális vagy a gyerekek miatt lenne értelme?
Férjem ma elém állt hogy van egy kapcsolata már fél éve, nem nehéz megoldania a találkozásokat, mert vállalkozó... Van 3 csodálatos gyerekünk (10, 8 és 5 évesek), miattuk nem akar válni, ezért kitalálta hogy amikor a kicsik elalszanak ő lelép itthonról és mire kelnek hazaér mindennap, nem akarja bántani őket, így el akarja játszani továbbra is a minta családot, közös lakás, támogatja a kicsiket, fentartja a lakást nekünk, csak a gyerekeknek ne mondjak semmit és ne asjam be a válást. Állítólag a barátnőjének ez így jó mert nem akar gyereket soha, szoval elfogadta...
Ez most csak szerintem abnormális vagy el kéne fogadnom a feltételeit? Dolgozok én is, nem lenne gond eltartani a kicsiket, főleg a gyerektartással együtt.
Előre is bocsánat ha nagyon zavaros lenne amit írok, de remegek az idegtől hogy hogy választhattam ennyire pocsékul, bár az a baj hogy még így is szeretem :(
Ne haragudj, de ez nonszensz.
Akkor még megérteném, ha mondjuk csak megcsalt volna a nővel de semmi egyéb, és békülni szeretne a gyerekek miatt, ott folytatni, ahol abbahagyta. De így???
Ne már!!!
Szerinted mit fognak gondolni a gyerekek ha ez egyszer kiderül??? Úristen...
Tudom, hogy igazatok van, de!
Végülis az elmúlt fél év is csak színjáték volt ezek szerint, bár tényleg semmit nem vettem észre csak hogy többet dolgozik, de voltak már ilyen időszakok ezelőtt is (lehet hogy akkor is volt valakije...)
Ha eladnánk a lakást nekem abból semmi nem járna, mert már a házasságunk előtt megvolt neki, bár azóta volt egy bővítés (+100nm) az már közösen a gyerekek miatt, így járna nekem valami? Mert ha nem akkor albérlet és lényegesen megváltoznának a körülményeink, amit megint nem viselnének jól a gyerekek.
Az hogy csak hétvégi apuka lenne sok mindenen nem változtatna, mert így is leghamarabb vacsorára ér haza, effektíve egyedül nevelem a gyerekeket...
Végülis nekem kényelmes lenne így hogy mindent ő fizet, nekem meg "csak" le kell nyelni hogy effektíve az engedélyemmel megy félre. Addig legalábbis amíg nem tudok összeszedni annyi tartalékot hogy külön tudjak költözni a kicsikkel. Vagy ez már szemétség lenne így?
Én tuti beadnám a válópert. Az öt éves még nem feltétlenül érti meg, de a 10 éves egy idő után biztos tudni fogja mi a helyzet. A gyerekek szempontjából pedig inkább váljatok el békében, mint éljetek együtt úgy, hogy az apjuknak van valaki más, te pedig örökké idegeskedsz. Nekem csak egy 14 hónapos lányom van, de már rajta észreveszem, hogyha én valami miatt feszültebb vagyok akkor ő is az. Szóval a gyerekek nagyon megérzik az ilyesmit, de gondolom ezt te is tudod. A szeretet nem fog elmúlni egyik napról a másikra. Gondold át, hogy szerinted mi lenne a legjobb megoldás. Ha elváltok a gyerekek attól még tarthatják az apjukkal a kapcsolatot. Szóval meglesz az apa kép továbbra is. De csak azért, hogy a látszólagos mintacsalád megmaradjon ne maradj vele. Kitartás, és sok sikert a jó döntés meghozásához.
21N
"Ha eladnánk a lakást nekem abból semmi nem járna, mert már a házasságunk előtt megvolt neki, bár azóta volt egy bővítés (+100nm) az már közösen a gyerekek miatt, így járna nekem valami?" - igen, Kérdező, a bővítéssel előállt érték-növekmény fele, hisz az már közös szerzemény.
Egyébként éppen fel akartam hívni az ilyen kérdéseknél lelkesen "dobd ki"-zők figyelmét arra, hogy a kérdésedből pont az derül ki, hogy nem a Tiéd a lakás... "fentartja a lakást nekünk,"...
Egy ideig akár még menne is ez a "éjszaka járok el, hogy a gyerekek ne tudjanak meg semmit" dolog, csak azonban előfordulhat olyan is, hogy valamelyik gyerek felébred mert beteg, vagy csak rosszat álmodott, nem tud aludni, és átmegy hozzátok. Keresi az apját, aki azonban nincs otthon, vagy éppen hajnalban ér haza. Mit mondasz neki/nekik? A gyerekek nem hülyék... a másik pedig, a férjed ezzel bebiztosítja magát (azaz szeretné) a gyerekek előtt, mások előtt, hogy ő bizony folglakozik velük és a családjával. Azonban mi van ha megismerkedsz valakivel? Esélyed sincs arra, hogy mással találkozz, vagy valakit áthívj magadhoz hogy megismerje a gyerekeid, hiszen a gyerekek (még ha sejtik is, hogy valami nincs rendben), úgy tudják, hogy minden rendben és apa otthon él és minden rendben van. Ebben a történetben a férjed magának is, a nőnek is, a gyerekeknek is jót akar, egyedül neked nem.
Hogy mit tennék? Kidobnám, és megmondanám neki, hogy ha mással kezdett és tökös volt megmondani, hogy viszonya van, és el is hagy, akkor legyen elég tökös ezt elmondani a gyerekeinek is, és vállalja a következményeket. Ha nem teszel semmit és belemész a férjed színészkedésébe, te fogsz a legnagyobbat sérülni, és ha kiderül a gyerekek előtt, akkor neked kell magyarázkodnod..Nem mennék bele, nem fogadnám el a helyzetet. Nem is lenne kérdés...
Ugyan az jutott az eszembe mint a 15.nek,h.mi van ha felkel valamelyik gyerek,apa hol van???
Amúgy egyet tennék azzal aki fél év hátam mögött kavarással megaláz és még van pofája ilyet kérni: ok,belemegyek. Lakást a gyerekeire iratja,nekem haszonélvezeti jog( nem mert le akarom húzni,hanem azt nem akarom,h.az új rinya húzza le a gyerekeimet),aztán ha kezemben van a papír,jól s.ggbe rúgom a retyás gatyáival,h.le sem száll a hercegnője ajtajáig!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!