Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak szerintem lenne abnormális vagy a gyerekek miatt lenne értelme?
Férjem ma elém állt hogy van egy kapcsolata már fél éve, nem nehéz megoldania a találkozásokat, mert vállalkozó... Van 3 csodálatos gyerekünk (10, 8 és 5 évesek), miattuk nem akar válni, ezért kitalálta hogy amikor a kicsik elalszanak ő lelép itthonról és mire kelnek hazaér mindennap, nem akarja bántani őket, így el akarja játszani továbbra is a minta családot, közös lakás, támogatja a kicsiket, fentartja a lakást nekünk, csak a gyerekeknek ne mondjak semmit és ne asjam be a válást. Állítólag a barátnőjének ez így jó mert nem akar gyereket soha, szoval elfogadta...
Ez most csak szerintem abnormális vagy el kéne fogadnom a feltételeit? Dolgozok én is, nem lenne gond eltartani a kicsiket, főleg a gyerektartással együtt.
Előre is bocsánat ha nagyon zavaros lenne amit írok, de remegek az idegtől hogy hogy választhattam ennyire pocsékul, bár az a baj hogy még így is szeretem :(
Én nem csinálnám ezt. A gyerekek nem hülyék, rögtön kiszagolják, hogy a szülőkkel valami nincs rendben.
Ha a nővel akar élni akkor költözzön oda, és legyen hétvégi apuka. Attól még, hogy elváltok ő az apjuk marad, és törődhet velük..
Tudod nekem ebből az jön le, hogy a férjednek így a tökéletes, mert végül is a srácok mindig látják, és nem kell hétvégente, nyaranta elcipelni magukhoz amikor a nővel van.
Bennem ezek merültek fel:
Tegyük fel, h elfogadod.
1. A gyermekeknek nem fog feltűnni, h idegileg kikészültél?
2. Gondolom már nem fogtok intim viszonyt létesíteni, összebújni stb. és te ismerkednél, akkor mi lesz?
Ő hetyeg a barátnőjével, te meg közben játszod a gyerekeknek a boldog anyát, ő meg megmarad az "év apjának"?
Hát ez nehéz döntés. Pláne 3 gyermekkel.
Egy ismerősöm könyörgött a férjének, hogy tartsa meg a szeretőjét, csak nem menjen el. Tehát vannak nők, akik ebbe is bele mennének, csak a látszatát tartsák fenn a házasságnak.
A férjed sem hiheti, hogy egy 10 éves gyerek előtt sokáig lehet színlelni.
Ha belemégy, megalázod magad, de van egy reményed, hogy ha a párod kapcsolata mégsem olyan jól alakul, visszatér hozzád. Ha váltok, akkor nagyon nehéz időszak vár rád.
ja, és rögvest megindítanám a válást.
Tartsam fenn a remek apa képét neki, miközben nap mint nap megaláz?
Hát ez úgy baromság a férjed részéről ahogy van.
Ha annyi lenne a dolog, hogy már nem szeretitek egymást, de ez mellett senkinek nincs barátja/barátnője, akkor egy ideig fenn tartható a dolog.. de így..
Gondolj bele a kedves férjed helyzetébe:
-maradhat otthon, napközben a gyerekekkel
-nyilván addig otthon eszik, mosol-főzöl-takarítasz rá
-ő ez mellett eljár a nőcskéjéhez minden este, reggelre haza ér, tulajdonképpen mintha kurv_zni járna, nemde?
-te rendbe tartod a lakást, vezeted a háztartást
Ez kicsit irreális nem? Neki ez teljesen kényelmes..
Én kidobnám. De úgy tisztességesen. A gyerekeknek el lehet magyarázni, hogy már nem szeretitek úgy egymást, de ettől függetlenül őket igen, és az apjuk mindig megy hozzájuk.
Vagy.. mire a gyerekek hazajönnek az iskolából/óvodából az apjuk otthon van, de mindezek mellett vigye a cuccait, nem főzöl-mosol-takarítasz rá, nem nálad eszik. Oldja meg a kedves barátnőjével. Este pedig "haza" megy a nőjéhez.
Teljesen abnormális...
A gyerekeknek nem jobb egy látszatházasság, egy válásnál.
Amúgy sem hülyék.. nem lehet őket így becsapni...
aztán a nő kidobja, vagy a férjed ráun, és minden megy tovább?
vagy te meg maradsz egyedül, a férjednek meg jó világ?
szerintem nem normális a férjed, megzakkant, vagy nem tudom..
Hogy képzeli, hogy ti eljátsszátok a mintacsaládot a gyerekeknek, és te az egészet lenyeled????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!