Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak szerintem lenne abnormális vagy a gyerekek miatt lenne értelme?
Férjem ma elém állt hogy van egy kapcsolata már fél éve, nem nehéz megoldania a találkozásokat, mert vállalkozó... Van 3 csodálatos gyerekünk (10, 8 és 5 évesek), miattuk nem akar válni, ezért kitalálta hogy amikor a kicsik elalszanak ő lelép itthonról és mire kelnek hazaér mindennap, nem akarja bántani őket, így el akarja játszani továbbra is a minta családot, közös lakás, támogatja a kicsiket, fentartja a lakást nekünk, csak a gyerekeknek ne mondjak semmit és ne asjam be a válást. Állítólag a barátnőjének ez így jó mert nem akar gyereket soha, szoval elfogadta...
Ez most csak szerintem abnormális vagy el kéne fogadnom a feltételeit? Dolgozok én is, nem lenne gond eltartani a kicsiket, főleg a gyerektartással együtt.
Előre is bocsánat ha nagyon zavaros lenne amit írok, de remegek az idegtől hogy hogy választhattam ennyire pocsékul, bár az a baj hogy még így is szeretem :(
Sajnos nem minden ilyen fekete-fehér.
Egyrészt a saját lakásából nem rúghatom ki. Másrészt a haszonélvezeti jog anyósomé, aki finoman fogalmazva sem szeret engem, de még az unokáira se nagyon kíváncsi (nagy könyörgések árán már szülinapokkor és karácsonykor felköszönti a gyerekeket, de ennyi). A banya biztos hogy nem menne bele abba hogy a férjem a gyerekek nevére irassa a lakást. Lehet hogy még az eladásba se megy bele, van ahhoz köze egyáltalán vagy eladható az ő beleegyezése nélkül is?
Tényleg csak az az út érdekel már amin a kicsik legkevésbé sérülnek :(
Sajnálom, ami Veled történt, és sok erőt kívánok Neked ebben a helyzetben.
Szerinted, ha Te szerettél volna bele valaki másba, és fordított felállásban Te álltál volna elő ezzel a vallomással és ezzel az "megoldási javaslattal", mi lett volna a férjed reakciója?
Az szép! Most zsibbadok rendesen! Az én párom is fura mód pont mostanában kezdte el a 3.gyerek kérdést felhozni!
Pedig nagyon jól tudja hogy NEM a válasz! Undorító, és még h.az asszonnyal csak a gyerekek miatt nem válunk,meg hát mármilyen rég szex sincs! Behányok!!!
Miért kellene eladni azt a házat?A férj kifizetheti máshogy is a felújításhoz kapcsolódó összeg felét a feleségének,ha elválnak.Értelme se lenne eladni,hiszen a láthatásokkor valahova "tenni kell" a gyerekeket.
Nem vagy valami jó helyzetben:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!