Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ez csak szerintem lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak szerintem lenne abnormális vagy a gyerekek miatt lenne értelme?

Figyelt kérdés

Férjem ma elém állt hogy van egy kapcsolata már fél éve, nem nehéz megoldania a találkozásokat, mert vállalkozó... Van 3 csodálatos gyerekünk (10, 8 és 5 évesek), miattuk nem akar válni, ezért kitalálta hogy amikor a kicsik elalszanak ő lelép itthonról és mire kelnek hazaér mindennap, nem akarja bántani őket, így el akarja játszani továbbra is a minta családot, közös lakás, támogatja a kicsiket, fentartja a lakást nekünk, csak a gyerekeknek ne mondjak semmit és ne asjam be a válást. Állítólag a barátnőjének ez így jó mert nem akar gyereket soha, szoval elfogadta...

Ez most csak szerintem abnormális vagy el kéne fogadnom a feltételeit? Dolgozok én is, nem lenne gond eltartani a kicsiket, főleg a gyerektartással együtt.

Előre is bocsánat ha nagyon zavaros lenne amit írok, de remegek az idegtől hogy hogy választhattam ennyire pocsékul, bár az a baj hogy még így is szeretem :(

2014. jan. 10. 18:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/82 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el minden választ, de belegondoltál már, hogy TE ezt meddig bírnád? Neked mikor lehet új kapcsolatod? Soha, mert a gyerekek előtt mintacsaládot játszotok, miközben apuka minden este jól érzi magát, te meg belesavanyodsz a magányba és az egyedüllétbe... Azt hiszitek a gyerekek hülyék, és ezt nem érzik meg? Pont, hogy miattuk nem kéne ilyenbe belemenni...
2014. jan. 11. 09:45
 52/82 A kérdező kommentje:
Nem fogok belemenni, már elkezdtem albérletet keresni. Délelőtt a szüleimmel találkoztam, ketten kifizetik a kauciót nekünk a lakásra, már csak találni kell egyet. Időközben azt is sikerült kideríteni, hogy ki a kislány, ja meg a legjobb hogy anyós is tudott mindenről... Ha akarnék se tudnék 37 évesen, 3 gyerekkel egy 22 éves kislány ellen versenyezni...
2014. jan. 11. 12:53
 53/82 anonim ***** válasza:
100%
Jaj,szivem! Nem is kell! 22éves? Te annál sokkal okosbb,bölcsebb vagy! És ne gondold,h.az a 22éves jobb nálad! Egy kis csitri(bocsi a többi huszonévestől)hozzád képest! Büszke vagy,csinos,3gyerek büszke anyukája és segítenek a szüleid! Rázd meg magad,emeld fel a fejed,itt semmikép nem te vagy az aki alul maradt! Az majd a férjed lesz!:-D mit gondol meddig kell annak a lánykának?!
2014. jan. 11. 14:01
 54/82 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj arra, hogy milyen hosszú lesz a kapcsolat, ha minden második hétvégén elviszi a gyerekeket(mert ehhez ragaszkodj) és a kicsilánynak kell pótanyukát játszani! Úgy fog lelépni, hogy csak na, a férjed meg kúszva fog könyörögni, hogy visszafogadd....eljön ennek is az ideje.
2014. jan. 12. 21:23
 55/82 anonim ***** válasza:
Én is most válok, igaz egy gyermekkel, de majdnem ugyanennyi idősen...szóval veled érzek.
2014. jan. 12. 21:23
 56/82 anonim ***** válasza:
hehe, a 22 eveske baromi boldog lesz, ha kethetente ott tombol majd neki 3 gyerek, na meg akkor, amikor o erzi ugy, hogy szulne,de a te exed kijelenti, hogy bocs, nekem mar van 3,aki utan fizetek...
2014. jan. 13. 03:38
 57/82 anonim ***** válasza:

ÁÁÁÁÁÁHhhh...!Odáig el sem jutnak,h.szülni akarjon!:-D Hamarabb repülni fog az ürge!:-D :-D :-D

Este megy,kufirc,hajnalban lelép,csitrike oldalra fordul,alszik ameddig akar,rendel egy pizzát,elbarinőzik egész nap,este megy a lovag... Hol akar már retyás gatyát meg zoknit mosni,inget vasalni?! 3gyerek hétvégére? Elég lesz az első 2-3óra du.-i találkozás,h.sokkot kapjon!Főleg,h.a gyerekek nem állják meg,h.anyát ne emlegessék valamilyen formában!:-D

2014. jan. 13. 10:24
 58/82 anonim ***** válasza:
Ja,kérdező:még akartam kérdezni,h.veled mi újság?Hétvégéd milyen volt? Apuka a csitrinél?
2014. jan. 13. 10:26
 59/82 A kérdező kommentje:
Alakulok, köszönöm. Nehéz volt visszafogni magam a gyerekek előtt, egyrészt hogy el ne szóljam magam, másrészt hogy ne kezdjen el sírni előttük. Kedves apuka tegnap este jött haza, egész hétvégén a kisasszonnyal volt, legalább ezt a kérésem tiszteletben tartotta. Egyenlőre nem tud semmit a döntésekről, a legelső megmozdulása az volt, hogy jól rám pirított amiért szóltam az anyjának hogy tudok mindent (ez se így volt azért, mert kedves anyuka jött fel szombaton és megkérdezte hogy miért van kisirva a szemem, tán tudok a férjemnek a nőjéről? Kicsit másképp tálalta anyuka, de mindegy is...) Aztán meg jött nekem mézes-mázosan, bújt hozzám, próbált kezdeményezni... Úgyhogy átmentem a kislányunkhoz aludni, mondván hogy lázas volt és aggódom érte. Felfordul a gyomrom ettől az embertől, pedig még egy pár napja azt hittem ő a világ legtökéletesebb embere és apája... Ma reggel pedig mikor bementem a munkahelyemre, nagyjából felvázoltam a főnökasszonynak, hogy mi is a helyzet (persze a felajánlott egyezséget kihagyva) kaptam 2 szabadnapot, meg ma délutánra időpontot az ügyvédjéhez. Majd ha pedig le lesz már papírozva az albérlet akkor be is jelentem neki, hogy Viszlát a válási papírok kíséretében... Én meg próbálok erős maradni,l legalább a kicsik előtt, bár már erzikwhogy valami nem stimmel, a nagyfiam is folyamatosan jön hozzám, hogy beszéljünk, mint felnőtt a felnőttel és mondjam meg neki, hogy miért vagyok szomorú és majd ő azt megoldja... Nem tudom hogy fogják viselni a válást és nagyon féltem őket :'(
2014. jan. 13. 12:47
 60/82 anonim ***** válasza:
100%

Minden elismerésem! Nagyon erős vagy!

Látod? Milyenek a gyerekek? És a férjed még azt gondolta.....

Légy őszinte a gyerekkel,de még ne mondj el mindent,a férjed ne tudjon a tervedről! Ő fél évig h..lyének nézett,neked is jár pár hét,h.a tudta nélkül próbáld megalapozni az új életedet! A főnökasszonyod meg nagyon rendes! Azért ez sem semmi,h.így segít Ő is! Látod,látod,nem vagy egyedül!

Írj majd a fejleményekről!

2014. jan. 13. 13:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!