Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én indítottam el a válást, de megbántam, akkor meg tudom szakítani a folyamatot a férjem beleegyezése nélkül?
Kérdező (#60), már bocsi, de ennyire nem bízol a SAJÁT emberismeretedben, hogy ilyennel át lehet verni?
Most nem azért, de ha az én anyám azzal jönne, hogy látta a zasszonyt tilosban parkolni, azt még akár el is hinném... de ha azzal jönne, hogy meg akarta ölni őt, akkor pontosan tudnám, hogy vagy hallucinál vagy hazudik, és a továbbiak eszerint...
De miért, előzőleg milyen volt a viszonyuk?
Semmit nem vettem észre köztük, ez is érthetetlen.
Mindkettejüknek leállt egy-egy veséjük, belerokkantak, ezért hittem nekik, ezt nem gondoltam volna, szégyenlem magam, de abban a helyzetben mi mást tehettem volna?
Te jó ég!Milyen szüleid vannak neked??Akik képesek a saját lányuknak az életét tönkretenni!!:(
Ilyet!!!Hogy viszonyultak a férjedhez azelőtt?
Én nem tudom,hogy ezt a férjed helyében meg tudnám-e bocsájtani.....lehet egyszer csak igen de ezt soha nem fogja elfelejteni neked.Tudom te ezt nem tudhattad de annyira a szüleidet nem ismered,hogy esetleg rájuk gyanakodhattál volna??
Állj a szüleid mellett, bármit is tettek. Szülőkből csak egy van, férjből annyi, amennyit akarsz.
Ha most elválsz, 2-3 éven belül lesz új férjed. Viszont ha a szüleid hagyod cserben, akkor belőlük már sosem lesz új.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!