Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én indítottam el a válást, de megbántam, akkor meg tudom szakítani a folyamatot a férjem beleegyezése nélkül?
A válást állítsd le. Felperesként módodban áll.
Ezután támogasd a férjed. Mutass megbánást, és kommunikáljatok sokat. Nagyon sokat.
A kérdés az, hogy mennyire támadtad/bántottad, amíg nem álltál mellette? Mennyire hallgattad meg őt, mennyire bántottad meg?
Hát, nem hiszek igazán abban, hogy az mentene meg egy házasságot-kapcsolatot, ha a Kérdező megint a saját feje után megy és a másik ellenében lép.
Szóval én Kérdező helyében leülnék a párommal, elmondanám, amit el akarok mondani, és megkérdezném, hogy akkor hogyan látja, váljunk, vagy ne váljunk, és hagynám, hogy végre ő döntsön, és lépnék eszerint.
Ez a legjobb sansz a kapcsolat megmentésére szerintem (a válástól magától akár függetlenül), nem az, hogy akkor eddig "A" módon veszem semmibe, mert úgy gondoltam, most meg "B" módon veszem semmibe, mert most meg emígy gondolom...
33-as
Ez jó ötlet,de szerinted a férj szóba állna ezek után vele?Gondold a helyzetébe magad!Nem elég hogy valami súlyos bűncselekménnyel is vádolják,még a felesége se tartott ki mellette?!Én pl nagyon bepöccennék és visszavágnék kegyetlenül!Ez a kérdezőnek nem a hasznos válaszok körébe tartozik,de ez a tény!Abba,hogy itt hitegetjük,hogy leállítja a pert és mindenki megbocsájt neki egy csapásra az kizárt!Neki megoldásra van szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!