Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én indítottam el a válást, de megbántam, akkor meg tudom szakítani a folyamatot a férjem beleegyezése nélkül?
Kérdező (#44), az "alárendeltként" szerintem sem jó ötlet, a legtöbb ember nem csak rabszolga, de rabszolgatartó is utálna lenni.
Egyébként a jogi részére tényleg annyi a válasz, hogy ha te vagy a felperes, bármikor, indoklás nélkül elállhatsz a pertől, az alperes megkérdezése nélkül akár. A Kérdés az, hogy ez jó döntés lenne-e a kapcsolat szempontjából. Szerintem, mint már mondtam, egyértelműen nem lenne az. Én férfiként ezt úgy venném le, hogy "az asszony már megint a saját feje után megy, nem tanult az eddigiekből" - vagy ilyesmi...
48 V.S. 50 :)
Mennyire vagyok tájékozott?Annyira,hogy átéltem és olyan szinten nyomtam hogy a másodfokúról lelépett még az ügyvédje is!Ja,hogy miért tartozik:),mert a nagy eszével fellebbezte saját magát és dupla tartás díjat kapott így,hogy benézte sőt még visszamenőleg is megzsarolt egy levélben,hogy egy összegben perkáljak a fellebbezési időben,így nem kevéssel tartozik.Sőt az ügyvédemet is ő fizeti,összes perköltség,pszcihó szakvélemények díjait stb...Mert folyamatosan hazudott!Képzeld van ilyen is!De ettől bonyolultabban csináltam!Nagy Úr a harag!Na meg az ügyvédem is a torkán térdel már,hogy fizesse ki!
"megadtam az esélyt, hogy bebizonyítsa, nem tett semmit"
Aki ártatlan, az HOGY tudná bizonyítani, hogy valamit NEM tett meg?!?!?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!