Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl magas gyerektartást fizetek. Csökkentésért indítottam pert. Milyen esélyeim vannak?
Első gyermekem után, 2001 óta 25% gyerektartást vonnak a fizetésemből. (Túlóra, jutalom, stb.) Mivel valódi jövedelemmel vagyok bejelentve, így mindenből vonják. Ez átlagosan 60eFt. havonta, attól függően mennyit dolgoztam, van, hogy 70-80eFt-ot. Sajnos 3 éve különváltam élettársamtól, és szintén egy gyermeket hagytam ott. Vele szóban 40eFt-ot fizetek havonta átutalással.
Három éve még azt gondoltam meg tudok élni, de egyre jobban csúszok lefelé. Már az albérletet is ott kellett hagynom, mert nem tudom fizetni, pedig nem keresek rosszul, jó szakmám van. A bruttó fizetésem 270eFt.
De mire levonják a 25%-ot, és kifizetem a 40eFt.-ot, marad 100-120eFt.om. Ebből kell albérletet fizetnem rezsivel, és megélni! Milyen esélyeim vannak a bíróságon!
Hát ez tényleg rohadt sok..
És mire megy el? azt neki bizonyítania kell,és hány éves a gyerek? mert 60-80 nem megy el a gyerekre 1 hónapba.. max ha kur*a drága dolgokat vesz...
Vannak jó esélyeid ne aggódj:))
Jó nagy palimadár vagy.
Mire fizettél te havi 80-ret?
Annyit ki költ egy gyerekre?
Tuti abból játszotta a fejét mások előtt, h neki erre is, meg arra is telik meg mentek wellnessezni.
Egyértelmű, h csökkenteni fogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!