Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem igazságtalan, hogy a láthatás idejére is fizetnem kell a gyerektartást?
Például nyáron 6 hétig nálam voltak a gyerekek,arra az időszakra is fizetnem kellett.
Nem érzitek igazságtalannak?
ma 17:44
Érthető a beírásod, hiszen az "ellen oldalon" tartózkodsz. A plusz 20 ezer viszont nem volt fer, de ezt egy szép bírósági ítélettel le lehetett volna zárni, amelyben pontosan le van fektetve a két szülő joga.
A gyerektartás pedig nem csak egy adott hónapra szól. A folyamatos életvitelhez járul hozzá. Persze, kultúráltan elvált embereknél meg lehetett volna oldani, hogy legalább egy hónapot ne fizessen. Azt is a gyerekekre költhette volna.
A gyerektartásdíj nemcsak a gyerekek etetésére szolgál. Ruházkodás, tanszerek, utazás költségei, stb.
Hogy mi igazságtalan, mi nem, akkor jobban kiderülne, ha tudnánk, az anyának mekkora költségei vannak, folyamatosan. Persze, a gyerektartásdíj nagyságától is függ, de én a környezetemben inkább azt látom, hogy az anya nem a fizetése 20%-át költi egy gyerekére, hanem számolgatás nélkül mindent, amire szükség van, plusz a gondozás (főzés, takarítás, felügyelet, suliba menni érte, tanulni vele)minden terhe ráhárul. Az apák meg trükköznek, hogy vonják meg a pénzt a gyerekeik gondozásától.
De máskor esetleg beszéld meg a feleségeddel, hogy arra az időszakra kevesebbet szeretnél fizetni, hiszen neki akkor kevesebb a költsége.
Akkor nem kevesebb hanem semmi költsége nincs a gyerekre. Akkor nem kell a gyerekkel foglalkoznia, nem kell főznie rá.
Lehet, hogy a többi hónapban nem csak a gyerektartás összegét költi a gyerekre de nem is csak azt kell.
Nem tudom ezen az oldalon mindenért csak a férfi hibát, és szemét. Minden kérdésnél ha férfi a kérdező leoltják és utána még azt is hozzá füzik, hogy meghallgatnám a másik felet is erről, na ezt női kérdésnél még soha nem olvastam, hogy megkérdezném azért az apát is erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!