Anyáék elváltak decemberben,2 hetente lenne láthatás, de apa nem visz el, pedig mi menni szeretnénk. Mit lehet ilyenkor tenni? Fel lehet ezért jelenteni? És gyerektartást is mindig az utolsó nap adja ide.
én is arra vagyok kiváncsi, hogy honnan tudjátok, hogy a nő gyereke ennyi pénzt kap.
amúgy szerintem jobban jársz, ha nem töröd magad ennyire a dolgon..sajnálo, hogy ilen apukád van.
ha ő igy viszonyul hozzátok, akkor te is viszonyulj úgy ő hozzá.
Szerintem is Apukáddal kéne beszélned, elmondani, hogy szeretnél menni, de nem érted, hogy miért nem jön.
Talán tud rá valamit mondani... úgy érzem, hogy így csak az egyik fél (Anyukád) oldaláról hallod a dolgokat.
Jobb lenne, ha kettejüktől érkeznének Hozzád az információk, mert talán nem egyezik a két meglátás és el tudod döntetni, hogy Te mit gondolsz és szeretnél.
Amúgy Te nem látogathatod meg Apukádat? Vagy láthatáson kívül nem lehet?
Ha közel lakik néha nem ugorhatsz be Hozzá? Vagy nem szeretné?
Néha látok olyasmit, hogy az Apák is elvárnák visszafelé a törődést, de nem kapják meg. Bár Te mondod, hogy mennél.
Mindenesetre én beszélnék Vele a helyedben.. azzal hogy jobban eltávolodsz nem érsz el úgy sem semmit.
Köszönöm a válaszokat.Próbáltam már vele beszélni,de egyszerűen nem lehet...
Onnan tudom,hogy a nő gyereke mennyi pénzt kap, hogy a nő volt férje mondja nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!