Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én indítottam el a válást, de megbántam, akkor meg tudom szakítani a folyamatot a férjem beleegyezése nélkül?
Ha szándékos volt, és még te is számon kérted, akkor érthető, hogy nem reagált. Én sem tenném, hanem teljesen meghalna bennem valami, hogy még az sem hisz nekem, az sem bízik bennem, akit szeretek, aki az elsődleges támaszom.
Itt sokat nem tehetsz, minthogy beszélgetsz vele. Sokat, jó sokat. És ha ő úgy dönt, hogy egyedül folytatja tovább az életét, akkor hagyod.
24: De ez egy jogi kérdés. Leállíthatja, ez a válasz.
Anyagilag jobban megérné? Hogyan? Nem értem. Ennek nulla anyagi vonzata van mindkét esetben.
"kész vagyok alárendelt félként rész venni a kapcsolatban."
Ez ugyanolyan hiba, mint amikor nem bíztál meg benne. Nem kell alárendeltnek lenned. Vagy megbocsájt, vagy nem. Ha alárendelt félként kezelne, az csak bosszú lenne.
Az már más kérdés, hogy extrán kedveskedsz neki, és újra felépíted a bizalmat. De egyenlő félként, nem alárendeltként.
34: És hogy derült ki az igazság?
És a férjed büntetőperben van? A szüleid hamisan tanúztak ellene?
48: Te hány éves vagy, mennyire vagy tájékozott ebben, illetve szigorlatoztál már polgárjogból?
Ez nem így van. Miért tartozna a felperes az alperesnek egy válás miatt?...
A házasságban meg olyanok a vagyoni viszonyok, amilyenről a felek szerződnek. Házasságkötés előtti tartozást pedig nem szippant magába egy házasság semmilyen módon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!