Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pert indítottam az exem ellen, gyerektartás miatt, és már kitűzték a tárgyalást, viszont időközben sikerült megegyeznünk. Hogyan lehet visszalépni?
Be kell mennem a bíróságra még előtte, vagy a tárgyalás napján mondjam meg, hogy mégsem akarok pereskedni?
Valaki tudja mi a teendő?
Jognyilatkozatot kell tenni, de te egyedül nem nyilatkozhatsz kettőtök nevében.
Írtok egy levelet Bíróságra, hogy kéred a kereset visszavonását, mert időközben megegyeztetek. Ezt exed is aláírja, és ezzel vége is van.
ez oké, de mi a gari arra, hogy utána is csengetni fog rendesen? lehet, h csak betojt a pertől, most eljátssza a jófiút, aztán amikor lenyugodtak a kedélyek, megint linkeskedni kezd?
persze én nem ismerem az exedet, lehet, h rémeket látok, viszont apámból kiindulva vannak emberek, akik képesek ilyesmire.
valami bizonyosságot kéne szerezni arról, hogy valóban fizetni fog a gyerek 18 éves koráig...
"ez oké, de mi a gari arra, hogy utána
is csengetni fog rendesen? lehet, h
csak betojt a pertől, most eljátssza a
jófiút, aztán amikor lenyugodtak a
kedélyek, megint linkeskedni kezd? ..."
Hát ez nem lehet, hanem biztos! Tudom, hogy exem úgysem tud fizetni, de most nem is vele egyezkedtem, hanem az apjával... Váltig állitja, hogy majd ő fizeti, csak ne menjek bíróságra.
Az a tervem, hogy ha 15-ig elküldi a pénzt, visszalépek, ha nem, akkor nem lépek.
lehet, h mégis nekem van igazam? (lásd a kérdező legutóbbi kommentjét)
üdv, a pénzéhes szuka :D
Családjoggal foglalkozom bíróságon, és sok ilyen esetet láttam, pont mint a tietek (ez nem egyedi sajnos).
MINDENKÉPP folytattasd le a pert a bírósággal, ne szüntettesd meg az eljárást! Ne dőlj be nekik, sajnos nagyon sok ilyen jellegű per érkezik a bíróságokra nap mint nap, hogy megegyeztek, majd kiderül, hogy mégsem, be lett csapva a másik fél.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!