Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyi gyerektartást kapsz és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi gyerektartást kapsz és milyen a kapcsolatod a volt férjeddel?

Figyelt kérdés

2012. okt. 7. 10:52
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
98%

70.000 két gyerekre. Viszony jó, akkor viszi a gyerekeket amikor akarja.

Én nem teszek keresztbe, Ő nem tesz keresztbe.

Neki van barátnője, nekem nincs senkim.

Névnap szülinap egy sms-t küldünk egymásnak.

Ha kell(ene) segítség jönne, de nem szoktam zargatni elvégre neki van más, én meg megoldom (Apukám sokat segít).

Elvagyunk. Azt nem mondom hogy a barátom mert nem az de egy hangos szó nélkül válunk.

Igaz egyszer kiabáltam vele de akkor elismerte iagazam van.

Én Nekem nem lenne erőm arra, hogy azt nézzem hogy tegyek neki keresztbe. (meg nem is érdekel a magánélete) Megvan a sajátom.

2012. okt. 7. 11:03
 2/41 anonim ***** válasza:
96%

Év elején kaptam egy éves bérletet, amikor megkérdezte, hogy ragaszkodom-e a készpénzhez, vagy adhat-e utalványt. Mondtam, hogy nekem tök mindegy.

Láthatás rugalmas, ahogy megbeszéljük kinek mikor jó.

2012. okt. 7. 11:13
 3/41 anonim ***** válasza:
68%

Első válaszoló! Tök jó, hogy ilyen kulturáltan meg tudjátok oldani. Én se nem az vagyok aki a gyerektartást kapja, se nem a volt férj, én a volt férjnek a mostani élettársa.

Nálunk úgy van hogy 30-ban állapodtunk meg, (állapodott meg a párom az ex-el) de az ex minden alkalommal még elkér pénzt, plusz mindent velünk vetet meg (cipő, ruha, bárhová belépő, iskolaszerek, nyári tábor, osztálykirándulás, stb.)

Ezzel nem is lenne gond, ha nem egy apró albérletben tengődnénk, hétfőtől vasárnapig alamizsnáért dolgoznánk, hogy legalább egy párizsis kenyér legyen minden napra.

A láthatóság úgy van, hogy amikor az anyuka úgy gondolja (kb. pár órával előtte küld egy sms-t) akkor pattanni kell és hozni a gyereket, és csak akkor vihetjük haza, ha meg van engedve. Ő nem hozza, nem viszi. Úgy nem lehet, hogy apuka elmegy hozzájuk felcsenget és pl. elviszi a kislányt fagyizni, vagy bárhová pár órára hétközben vagy bármikor, (mert az anyuka szerint pár óráért felesleges), csak úgy hogy reggeltől késő estig, vagy több napig azzal az indokkal, hogy legalább addig is nyugta van a gyerektől.

2012. okt. 7. 11:18
 4/41 anonim ***** válasza:
73%
Egy fillert sem akpok nem is kertem. Akkor mennek a gyerekek amikor akarnak es apjuk mindent megvesz nekik amire szugseguk van.Soha nem fogadnek el penzt az extol keresek en eleget hogy eltartsam a sajat gyerekeimet.A birosagon igy egyeztunk meg. Kapcsolat oke heti szinten beszelunk kizarolag a gyerekekrol szabaly gyerekeknek egy rossz szot sem a masikrol.Mindekttoknek van uj parja.
2012. okt. 7. 11:24
 5/41 anonim ***** válasza:
92%
Hogy Ti milyen szerencsések vagytok! Én karácsonykor lesz két éve, hogy nem kaptam meg a két fiamat! Igaz nálunk a válást két év után most lehetett lezárni, az exem, mindenben keresztbe tett, ebből is láthattam milyen valójában, pedig a házasságot nem én baltáztam el. Gyerektartást fizetem rndszeresen, a most hétvégi láthatási próbálkozásom is kudarc, mostanra a gyámügynél is feljelentést tettem. Még párszor megpróbálom aztán mennek a levesbe, vessenek magukra! Legutóbb a betanult szöveggel jöttek ki a kapuhoz az egész pereputtyal: 10 éves fiam azt mondta, "én nem akarom vele felvenni a kapcsolatot", az öccse szintúgy hogy "én sem"! Szerintetek tényleg hagyjam, mert teljesen én vagyok az ördög a szemükben, annyira teletömte a fejüket az anyja.
2012. okt. 7. 11:28
 6/41 anonim ***** válasza:

Elozo vagyok sajnos a parom exje pont az ellenkezoje az en exemnek. Ott is van gyerek.Nem volt kapcsolatttartas mert ex ua viselkedett mint a te exed.

Beszeltunk vele nincs kapcsolat nem fog kapni egy fillert sem es beadjuk a kerelmet ,,kapcsolattartas megakadajozasa miatt alkalmatlan szuloi felugyelet ellatasara,,jogszabaly alapjan.Kertuk szoljon a gyereknek kotelezoen kell tartania a kapcsolatot mert az apja meg ha nem is lakik veluk.ez segitett a penz miatt megjott a hajlandosag.Irj a gyerekeknek sms telefon pc fb stb ne hagyd ellened nevelni oket!!

2012. okt. 7. 11:33
 7/41 anonim ***** válasza:
79%

5: "Hogy Ti milyen szerencsések vagytok! "

Hááát, szerintem meg a volt férjeink... :-(

Én a gyerekek érdekét nézem, én a volt férjemet simán megfojtanám ha büntetlenséget kapnék.

Pénzzel is könnyű engedékenynek lenni, én keresek annyit, hogy bőven eltartsam magunkat, de ha ápolónőként keresnék harmadannyit, akkor már nem tudnék ilyen nagyvonalú lenni. (én írtam a második választ, én csak éves bérletet kaptam)

Én meg úgy örülnék egy normális férfinak, aki nem hazudozik össze vissza, értékelné, hogy akkor láthatja a gyerekeket amikor akarja.

2012. okt. 7. 11:37
 8/41 anonim ***** válasza:
20%

ha normalis lenne akkor nem lenne ex ugye..:)))

4 es vagyon nem vet fel a penz de ugy tartom inkabb vegyen a gyerekeknek mindent torodjon veluk ne vasarolja meg az apa szerepet penzel mert azt nem lehet kivaltani.

2012. okt. 7. 11:43
 9/41 anonim ***** válasza:
66%

8: "ha normalis lenne akkor nem lenne ex ugye..:))) "

A mi esetünkben tény, hogy a hazudozásai és a felelőtlensége hozzájárult a váláshoz, de a gyerekeket attól még látogathatná rendesebben...

2012. okt. 7. 12:09
 10/41 anonim ***** válasza:
52%
A fizuja az en számlámra jön 300 ezer és ő a hálapénzből él nincs senkije nekem se szoktunk 7 esben programot csinalni ugyanis 5 gyerek van.jo a kapcsolatunk
2012. okt. 7. 13:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!