Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyi gyerektartást kapsz és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi gyerektartást kapsz és milyen a kapcsolatod a volt férjeddel?

Figyelt kérdés

2012. okt. 7. 10:52
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
68%
jaj dehogy bántam meg...imádom...az apját viszont nem nézem semmibe sem
2012. okt. 8. 14:00
 32/41 anonim ***** válasza:
Pedig neki koszonheted az imadott gyereked az o genetikai anyaga es meg o beszelt is ra tarsd meg ezert ezt ne felejsd el.haragot a szivedben ne orizd mindig annak faj aki haragszik nem annak akire haragszanak.Megbocsajtas nem baratsag hanem kozossen szulok vagytok ez teny ez marad.
2012. okt. 8. 14:04
 33/41 anonim ***** válasza:
68%
Tudod,lehet igazad van.De én ugy érzem megaláztak,becsaptak,cserben hagytak...és nem tudok "jópofizni".Nem megy,ahhoz túlságosan fáj.
2012. okt. 8. 14:57
 34/41 anonim ***** válasza:
70%
"Mit foglalkoztat téged mennyit kap? Örüljünk neki hogy legalább neki nem kell nyomorognia, anyuka biztos tesz el pénzt." Ha tényleg az lenne! Nálunk is ott húzott le az ex ahol csak tudott, és kb. 2 év után tudtam meg, hogy a negyedét sem a gyerekre költötte.
2012. okt. 11. 19:36
 35/41 anonim ***** válasza:

A Te eseted nem az Ő esete. Azért mert veled ez van nem kell minden szituációba ugyanazt belemagyarázni. Ha Ők igy beszélték meg és a férjnek is jó akkor mégis mifene közöd hozzá??

Oldd meg a saját gondod.

2012. okt. 11. 22:08
 36/41 anonim ***** válasza:
62%
22:08 Neked most valami személyes problémád van velem vagy Te is azok a nők közé tartozol aki mindenféle csilli-billit vásárol magának az ex pénzéből (gyerekre fog mindent) és félsz, hogy ha épp ezt látja az volt párod akkor csökkenti a gyerektartást?
2012. okt. 11. 22:26
 37/41 anonim ***** válasza:
70 ropit 1 gyerek után. fizuja 20%-a.
2012. okt. 21. 18:18
 38/41 anonim ***** válasza:
40000.-Ft/hó két gyerekre. Ezen felül semmi, se ajándék, se csoki, semmi. Nyáron odáig süllyedt, hogy mondta, ha azt akarom, hogy elvigye a gyerekeket, akkor adjak neki pénzt, mert neki erre nincs pénze. (Az összeget egyébként ő ajánlotta három évvel ezelőtt, soha nem kértem tőle semmit plusszba, se emelést, semmit.) Akkor viheti a gyerekeket (váláskor a kicsi még nem volt egy éves) amikor akarja, normálisan váltunk el anno. (Beleszeretett valakibe, én meg hagytam, hogy elmenjen.) Mára ez úgy változott meg, hogy ő úgy emlékszik, hogy én dobtam ki, és forgattam ki mindenéből, tiltom tőle a gyerekeket, és egy rohadt pénzéhes dög vagyok. (Többet keresek mint ő, sosem voltam egy anyagias nő, most sem vagyok az.)
2012. okt. 21. 19:22
 39/41 anonim ***** válasza:
Elozo ha nem vagy penzehes miert fogadod el a penzet? En is normalissan keresek nem is kerek gyerektartast az extol,hiszen en akartam a gyerekeket nevelni en kertem a nalam valo elhelyezest. Arra kerem vegyen barmit ha a gyerekeknek szugsege van ra.Pedig ott is ott van az uj no de semmi gond vele Mindeki bekeben el es beszel egymassal.
2012. okt. 21. 19:38
 40/41 anonim ***** válasza:
Érdekes témát feszenget a Kérdező,de Ő mégis hol van!?:) Csak érdekesnek találom a kérdést...azért írtam ide,bocs ha offnak minősülök.
2012. okt. 21. 20:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!