Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyi gyerektartást kapsz és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi gyerektartást kapsz és milyen a kapcsolatod a volt férjeddel?

Figyelt kérdés

2012. okt. 7. 10:52
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
2012. okt. 7. 19:50
 22/41 anonim ***** válasza:
54%

"Egy kislány után kapok 100 ezret. "

Ennyit "költ" havonta egy kisgyerek magára? (a szülő rá)

2012. okt. 7. 22:26
 23/41 anonim ***** válasza:
26%
"Tényleg szerencsések vagytok...nálunk az ex-em új nője tart be...de nagyon...minek ad annyit,(15-20000 havonta.az sok?)" Akkor én vagyok a minta ex nője. Én mindig mindent toleráltam/tolerálok. Egy vagon pénz, minden megvétele, a párommal együtt megyünk a gyerekért, mi hozzuk-visszük, az anyuka le sem sza....a, (ja, mi nem azért fizetünk mindent mert olyan jól állnánk anyagilag) Én játszok, tanulok, stb. a gyerekkel, milliószor többet foglalkozok a gyerekkel mint az anyuka, de egy rossz szavam sem lehet a kislányhoz, mert ő itt nálunk vendég, ezért mindent lehet neki.
2012. okt. 7. 22:31
 24/41 anonim ***** válasza:
a fizetése fele, min. 60.000, 3 gyerekre. Gyerekeket viheti, amikor akarja, kivétel a pici(11 hónapos). Kapcsolatunk viszonylag jó, bár mostanában kezd anyagias lenni. Sokallja a gyerektartást. Hogy végül is ő, vagy a barátnője, arról nem nyilatkozik.Eleinte segített, a gyerekekkel kapcsolatos foglalkozásokra időnként elvitte őket. Most már kifogásként azt mondja, hogy nem akar otthon veszekedni ez miatt a barátnőjével.
2012. okt. 8. 04:39
 25/41 anonim ***** válasza:
12-es megkérdeztehtem hogy bíróság ítélte meg ezt az összeget? Attól kérdezem aki 150 ezer ft-ot kap 2 gyermekre! Köszi :)
2012. okt. 8. 10:25
 26/41 anonim ***** válasza:
100%
ha csak 30000-at kapnék,azzal is meg lennék elégedve...mert az ex-em minimálbérrel van bejelentve,de tudom hogy 2-300000 keres...de ez ellen nem lehet tenni semmit...azt adja,amit a bíróság megállapított,12700 nekem,ugyanennyi a másik anyának,akitől szintén van egy gyereke...remélem a mostani nőjét is felcsinálja,aztán alakul is a focicsapat...
2012. okt. 8. 10:52
 27/41 anonim ***** válasza:
77%

Nem szeretem ha igy beszelnek az exekrol hiszen legyunk oszintek nok egymas kozott ugye mi akartuk a gyereket es egyik anyat sem ,,felcsinaltak,Ott voltunk akartuk a babat sot sokszor jobban mint a ferfi???nem??

En ugy erzem az exemmel a szerelem elmult ki nem alhatjuk egymast de adott nekem egy gyonyoru ajandekot amit soha senki el nem vehet tolem . Egy edes kedves kislanyt aki a legszebb dolog ami tortent velem.Ha nem lett volna ex nem lett volna kislanyom.probaljatok meg errol az oldalrol is nezni a dolgokat.

2012. okt. 8. 11:02
 28/41 anonim ***** válasza:
40%

""Egy kislány után kapok 100 ezret. "

Ennyit "költ" havonta egy kisgyerek magára? (a szülő rá)

"

nem ez volt a kérdés...

Mit foglalkoztat téged mennyit kap? Örüljünk neki hogy legalább neki nem kell nyomorognia, anyuka biztos tesz el pénzt. Ha apuka megengedheti magának akkor miért ne adhatna ennyit? Van az már húzzon magára 5 tonna földet mert kicsit többet kap mint az átlag?

2012. okt. 8. 12:07
 29/41 anonim ***** válasza:
60%
27:azért vannak kivételek.Mikor terhes lettem-nem akartam a babát,mert jó fizető állásom volt.Apuka rábeszélt,tartsuk meg.Aztán lelépett,mikor a gyerkőc 3 évas volt,új nője lett.Én meg nem tudtam elhelyezkedni,neki jó állása van,kiszúrja a szemem 12000-ft-tal.Ez fer ,ugye?
2012. okt. 8. 12:45
 30/41 anonim ***** válasza:
69%
A dontes mindig a no kezeben hasaban van senki nem kenyszerithet ra kihordj egy terhesseget, ugy kell vedekeznunk hogy ha nem akarunk ne legyen terhesseg.De ugye nem bantad meg??
2012. okt. 8. 12:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!