Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyi gyerektartást kapsz és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi gyerektartást kapsz és milyen a kapcsolatod a volt férjeddel?

Figyelt kérdés

2012. okt. 7. 10:52
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
69%

Első vagyok.

Nem mondom hogy nem volt nehéz, de én úgy vagyok vele ha már így alakult akkor ebből kell a lehető legjobbat kihozni úgy hogy hosszútávon mindenki jól járjon.

Kedves Apuka!

Nem gondolnám hogy kifizetődő lenne ha a gyerekeimet az apjuk ellen fordítanám, vagy lelkileg nyomoronc embereket nevelejek fel csak azért hogy apró sikereket könyvelhessek el (lásd: láthatás akadályozása, mérhetetlen pénzvágy, stb.)

A gyerek csak gyerek nem hülye és majd ha felnő akkor ugyis előbb utóbb megtudja az igazat ki volt a sárosabb....

Nem érdemes ilyeneket csinálni.

2012. okt. 7. 13:09
 12/41 anonim ***** válasza:
72%
2 gyerekre 150,ház hitelét fizeti-amit árulunk és nem lakunk benne-fél hónap vannak nála a gyerekek-ovisok. jó a kapcsolat,jobb mint házason
2012. okt. 7. 14:27
 13/41 anonim ***** válasza:
11-es, nekem az ötösnek írtál? Mert nem ismerjük egymást!
2012. okt. 7. 14:36
 14/41 anonim ***** válasza:
91%
12 ezret kapok 7 éve már.Az új asszony ezt is sokkalja.Ezt sűrűn hangoztatja is a 13 éves lányomnak.Pluszban nem vesznek neki se ruhát se cipőt.Eleinte hetente vitte láthatásra.Most egy hónapja közölték hogy csak 2 hetente viszik mert drága a benzin.Nem panaszkodom ,nekik nem szoktam beszólni semmiért.Csak bánt pl ha plusz kiadás van mert beteg a gyerek(gyógyszer 10000 ft)vagy kirándulás stb akkor sem jut eszükbe hogy talán nem bukja a 12 ezerből.
2012. okt. 7. 14:44
 15/41 anonim ***** válasza:
70%

Egy kislány után kapok 100 ezret.

Én 85-90 körül keresek, így ketten jól megélünk. Megvan mindenünk.

Mellette a volt férjem sok mindent megvesz a kislánynak. Most is iskola kezdéskor szinte mindent ő vett meg. Meg egy csomó ajándékot kap a gyerek. Néha ad neki zsebpénzt is.

Szerencsére jól megvagyunk. A láthatás is teljesen rugalmas nálunk. Van mikor este munka után benéz hozzánk. Van, hogyha napközben ráér ő hozza haza a suliból. Meg hétvégente, általában kéthetente nála alszik a gyerek.

Szóval jól megvagyunk. Jobb a kapcsolatunk mint a házasság alatt:)

2012. okt. 7. 16:10
 16/41 anonim ***** válasza:
64%

Én 60-at kapok, ezen felül megy változó összeg, 20-50 között egy a gyerek nevére nyitott számlára. Ehhez csak ketten, közösen férhetünk hozzá. Vesz neki ruhát, játékot. Amikor munkanélküli voltam 3 hónapig, ő fizette az óvodai díjakat.

A kapcsolatunk már rendeződött. Csúnya válás volt, pontosabban katasztrófa volt a kapcsolatunk a válás beadásáig. Nagyon örülök, hogy erre nem emlékszik a fiam.

Most már jóban vagyunk. Láthatás nincs, heti 2-3x ő megy érte az oviba és a hétvégéket mindig megbeszéljük. Egy ideig voltak közös programok, de ezt az ő új barátnője nem tolerálja így azok elmaradtak.

2012. okt. 7. 16:37
 17/41 anonim ***** válasza:

Én a gyerek voltam ebben a szituációban, remélem nem baj ha válaszolok.

Havi 15 ezret fizetett apu gyerektartásnak (5 évvel ezelőtt). Felezték a nagyobb költségeket (suli kezdés, táborok, külön órák stb.). Ezen kívül ha valami kellett (pl. ruha, cipő) azt is vett apu. Szóval a gyerektartás inkább az iskolai ebédem, bérletem árát fedezte, de bármit megvett apu, vagy adott rá pénzt ha szóltam.

Miután külön költöztek a szüleim is nagyon jóban voltak, közösen mentünk kirándulni, együtt voltunk az ünnepeken is. Ha apunál voltam anyu eljött értem és volt hogy maradt filmezni velünk, szóval tényleg jó kapcsolatuk volt. Később már csak telefonon beszéltek (anyu újra férjhez ment), ahogy nagyobb lettem úgy lazult a kapcsolatuk. Most már ritkán beszélnek, de nincsenek rosszban.

Láthatást, mint olyat nem ismertem, mert mindig akkor mehettem apuhoz amikor akartam. Ebből sem volt konfliktus.

2012. okt. 7. 17:08
 18/41 anonim ***** válasza:

5ös én a 11 es vagyok, nem ismerjük, de nem is téged bíráltalak, hanem azokat a nőket akik ezt csinálják.

Lehet hogy nem volt világos.

2012. okt. 7. 18:04
 19/41 anonim ***** válasza:
*nem ismerjük egymást
2012. okt. 7. 18:05
 20/41 anonim ***** válasza:
Tényleg szerencsések vagytok...nálunk az ex-em új nője tart be...de nagyon...minek ad annyit,(15-20000 havonta.az sok?),miért ő hurcolássza oviba meg haza,miért vesz neki ruhát-miért nem vesz az anyja,azért adja a gyerektartást...stb
2012. okt. 7. 19:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!