Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én indítottam el a válást, de megbántam, akkor meg tudom szakítani a folyamatot a férjem beleegyezése nélkül?
Nehéz ügy, de a férjeden áll minden. Kifizetitek közösen a perköltségeket, nem lesz kevés és újrakezditek.
Természetes, hogy haragszik, de talán menthető ez még.
9. válaszoló vagyok.
Akkor talán-talán lehet egy kicsike esély. Persze ez attól is függ, milyen mély sebeket ejtettél a férjeden, mennyire jogos, hogy nem álltál mellé, és mennyire szeret még téged.
Mint felperes, visszavonhatod a válást.
Ha szüleid bűncselekménnyel rágalmazták a férjedet, te meg hitelt adtál nekik, anélkül, hogy meggyőződtél volna az ellenkezőjéről, vagy legalább megvártad volna a bírósági ügy végét, akkor szerin tem sajnos végzetes hibát követtél el: alapjaiban rengette meg a házasságodat és kettőtök kapcsolatát az, hogy nem bíztál a férjedben.
Ugyanis most már hogyan bízzon meg Ő BENNED?
Ez a nagy kérdés.
Csodálkoznék, ha veled maradna ezek után.
A szerelmet ki lehet égetni az ember szívéből, s erre egy ilyen trauma, megrendítő "megvilágosodás" maximálisan alkalmas.
Nem adok neked sok esélyt.
Két szék között a pad alá.
Se szüleid, se férjed.
Ha mégis veled marad, akkor a férjed emberileg egy remekmű, amit nem lehet eléggé megbecsülni.
Ez inkább a jogi kategóriába tartozik, a Családi kapcsolatok alatt - itt - az érzelmi dolgokat szokták megbeszélni.
Igen, visszavonod és kész.
19-es, "azt nem vágom még mindig,hogy a férj belegyezése nélkül akarja leállítani."
Mint felperes, visszavonhatja a keresetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!