Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én indítottam el a válást, de megbántam, akkor meg tudom szakítani a folyamatot a férjem beleegyezése nélkül?
beszelj a ferjeddel kerj bocsanatot es vond vissza a valast.
Talan ujrakezdhetitek ha mindketten nyitottak vagytok ra.
Ha a felperes nem jelenik meg a tárgyaláson automatikusan ejtik a pert úgy, ahogy van.
Ennél egy fokkal korrektebb módszer, ha jelzed a bíróságon, hogy meggondoltad magad, ejted a pert.
Persze ez abban nem fogja megakadályozni a férjedet, hogy adott esetben ő váljon felperessé és kezdeményezzen egy válópert.
Lehet tudni, miért adtad be a válópert?
A férjed helyében, ha jogtalanul vádoltad, akarnál elválni, ezt sosem bocsájtanám meg neked.
Ha pedig jogos érzelmek vezéreltek, amikor beadtad a válást, akkor ne gondold meg magad.
"folyamatot a férjem beleegyezése nélkül?"
Már bocs ezek szerint buktára állsz,jó hogy pipa rád a férjed,ebből sehogy se jössz ki jól.Nem a megbocsájtások korát éljük...Persze leállíthatod a folyamatot,fizetheted az összes perköltséget,sőt még az ő ügyvédje tarifáját is a nyakadba sózzák...stb.A pipa férjedből most faragsz egy győztes felperest!Késő bánat,de nem igaz hogy nem tudtok előre gondolkodni!Én is alperesként lezongoráztam,a "drága" felpereske pedig fizethet mindent.Ezt akár az összes nőnek is írhatnám...áh...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!