Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok csinalni ebben az esetben?
Kérdező!
Nézz már magadba egy kicsit, mielőtt másokat hibáztatsz!
Te dolgoztál, kaptál gyedet? Te talán megfelelően biztos, normális párkapcsolatba szültél gyereket? Minek a házasság 2 év után?! A nagyobb gyereked 4 éves, a kisebb 2, magyarán 2 év alatt nemhogy új palit sikerült fognod magadnak, de még fel is csináltattad magadat, de az exednek meg minek a házasság??! Gondolkodj már kicsit légyszíves!
Sajnálatos, hogy mindkét hapsi otthagyott, de azt gondolom a te esetedben egyértelműen az az oka ennek, hogy nem előrelátóan, értelmesen gondolkodtál, hanem egy nem stabil helyzetbe szülted a gyerekeket.
A bírósági ügyintézés menetelét már leírták, intézd el.
Magadból viszont vegyél vissza, mert az első dolog amit tenned kéne az az, hogy ha nincs pénz, akkor nem otthon seggelsz, hanem oviba-bölcsibe adod a gyerekeket és visszamész dolgozni, nem mástól várod, hogy adjon el ezt-azt és akkor majd jut neked. TE is ugyanúgy felelős vagy a gyerekekért, vedd már észre! Az exed párjának meg végképp semmi köze a te kölykeidhez, mi az, hogy még ő pénzelje?! Te eszednél vagy?! Ő adjon el valamit, mert neked kell a pénz, de te nem adsz el semmit, mert az milyen már???! Az eszem megáll!
Az most tök mindegy, hogy ki hibázott. Nyilván mind2en, ezen kár lovagolni. A volt férjek attól még Apukák. Ebben igaza van a kérdezőnek és a gyerek nem tehet semmiről. Ha a volt férj, közben megnősül, akkor az előző házasságból született gyerekéről ugyanúgy kell gondoskodni! Nyilván nem az új feleségnek, de bele kell számolniuk a gyereket is a kiadásokba.
Ha bent áll a kocsi a garázsban és ideiglenesen kivonod akkor nem kell biztosítást fizetni (biztosítónál dolgoztam, szóval ezt tudom). A BKV nem egyszerű, de mint írtam olcsóbb és amit eltankolsz, azt meg is főzheted. 40km az kb 3liter benzin, 1200 forint, abból lehet főzni, én akár 2napra is tudnék belőle :)
" 40km az kb 3liter benzin"
Vagy rosszabb esetben 4-5...inkább a dízelek fogyasztanak 2.5-3 körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!