Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben mit tennétek? Elválnátok? Vagy kibírnátok még 1 évig?
1 éves a lányunk. A férjem a szülés óta minden ft-al elszámoltat, de ő magának ugyanúgy megvesz dolgokat. Ha mondjuk kéne a lányunknak ruha és neki valami a számítógéphez, azt veszi meg. Szerinte ez így van jól, hiszen az ő fizetése.
Nekem ebből már elegem van, kerestem bölcsit, beszéltem a főnökömmel és el akarok válni. De anyukám szerint ez apróság, a férfiak iylenek, a nőknek az a dolga hogy egyben tartsa a családot. Mert a nők erősek, így vannak kitalálva.
Ti mit gondoltok?
69. Sajnos, ha valaki nem hajlandó a családi kupaktanácsban részt venni, mit csinálsz vele?
Minek beszélgessen, ha a felesége úgyis kifizeti a rezsit ( kéreget a szüleitől ) a gyerekek ott élnek vele is?!
Így kell élni az embernek szerinted?
Ne foglalkozz vele,szerintem ilyent egy ilyen típusú férfi ír be.
Ha azt írja,hogy márpedig ő nő,ne vedd be,hazudnak,mint a vízfolyás az ilyenek,már tapasztaltuk eleget...
69: "Na mit hozott ki az elvált anyukák döntőbizottsága? Válás lesz?
Legyen, az a biztos! Inkább, mint a családi kupaktanács"
Na és ha a másik fél szerint teljesen rendben van az, hogy mindent a nő fizet, felújít - elvégre az ő lakása - de a kedves férjnek SEMMIT nem kell beleadni, sőt, a gyerek is csak a megcsinálás erejéig volt az ő feladata, a nő tartsa el egyedül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!