Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ilyen esetben mit tennétek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben mit tennétek? Elválnátok? Vagy kibírnátok még 1 évig?

Figyelt kérdés

1 éves a lányunk. A férjem a szülés óta minden ft-al elszámoltat, de ő magának ugyanúgy megvesz dolgokat. Ha mondjuk kéne a lányunknak ruha és neki valami a számítógéphez, azt veszi meg. Szerinte ez így van jól, hiszen az ő fizetése.

Nekem ebből már elegem van, kerestem bölcsit, beszéltem a főnökömmel és el akarok válni. De anyukám szerint ez apróság, a férfiak iylenek, a nőknek az a dolga hogy egyben tartsa a családot. Mert a nők erősek, így vannak kitalálva.

Ti mit gondoltok?

2013. jún. 6. 12:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 eper anna ***** válasza:

69. Sajnos, ha valaki nem hajlandó a családi kupaktanácsban részt venni, mit csinálsz vele?

Minek beszélgessen, ha a felesége úgyis kifizeti a rezsit ( kéreget a szüleitől ) a gyerekek ott élnek vele is?!

Így kell élni az embernek szerinted?

2013. jún. 7. 14:05
 72/77 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz vele,szerintem ilyent egy ilyen típusú férfi ír be.

Ha azt írja,hogy márpedig ő nő,ne vedd be,hazudnak,mint a vízfolyás az ilyenek,már tapasztaltuk eleget...

2013. jún. 7. 14:10
 73/77 eper anna ***** válasza:
:))
2013. jún. 7. 14:12
 74/77 anonim ***** válasza:
Eper anna: Igen, elváltam már. Utólag látom, hogy fölösleges időpocsékolás volt eddig húzni.
2013. jún. 7. 19:52
 75/77 anonim ***** válasza:

69: "Na mit hozott ki az elvált anyukák döntőbizottsága? Válás lesz?

Legyen, az a biztos! Inkább, mint a családi kupaktanács"

Na és ha a másik fél szerint teljesen rendben van az, hogy mindent a nő fizet, felújít - elvégre az ő lakása - de a kedves férjnek SEMMIT nem kell beleadni, sőt, a gyerek is csak a megcsinálás erejéig volt az ő feladata, a nő tartsa el egyedül?

2013. jún. 7. 19:53
 76/77 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit akarsz utolsó mondani,de ha nem értenéd miért válunk,hát azért,mert eddig is ez volt,és gyerek mellett nem fogunk még egy férfit is ,bocs,nem férfit,hanem egy élősködő herét eltartani.
2013. jún. 7. 20:40
 77/77 anonim ***** válasza:
76: Én csak idéztem a másik válaszolót (idézőjel), aki szerint a családi kupaktanács majd megoldja a problémát. Tudom én miről van szó, én is ebben éltem.
2013. jún. 7. 20:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!