Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ti elválnátok ebben az esetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elválnátok ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Egy rossz befektetést csináltam, amin elbuktam pénzt, nem keveset. 20 éve vagyunk együtt a férjemmel, van egy kisfiúnk. Jól keresek, mindent én csinálok a háztartásban- kert, takarítás, a gyerekkel is főként én foglalkozom, éjszaka még felébred, én kelek hozzá. A férjem a rossz befektetés miatt lehet, hogy el akar válni.(illetve azért, mert egyedül döntöttem abban) Hibáztam, de minden erőmmel próbálom jóvátenni.. Nem értem, hogy miért fordul el tőlem a férjem, amikor a házasság arról is szól, hogy jóban-rosszban. Meghaltak a szüleim, kicsúszott a lábam alól a talaj, valószínűleg ezért hoztam rossz döntést, mert nem voltam jó passzban. Neki is van sok hibája, ami felett én szemet hunyok. (elfelejti a névnapokat stb, nem figyelmes, nem mindig lehet rá számítani, neki első a munka, pedig vállalkozó, Ő ossza be az idejét. Ti sem bocsájtanátok meg nekem?
2012. máj. 8. 09:52
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
96%
Én megbocsájtanék,nem minden a pénz.
2012. máj. 8. 09:59
 2/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy ezt írtad, az anyukája is ezt mondta. Az a baj, hogy nagyon anyagias a férjem.
2012. máj. 8. 10:00
 3/46 anonim ***** válasza:
80%

A férjednek igaza van ,ha azért hibáztat,mert egyedül döntöttél. A jóban-rosszban azt is jelenti,hogy fontos dolgokban közösen hozunk döntést.

Ezért még nem válnék el,de a bizalmam megrendülne.

2012. máj. 8. 10:01
 4/46 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy messzemenő következtetéseket von le, hogy majd máskor is csinálok majd ilyet... Elfelejti az elmúlt 20 évet...Most már Ő kezeli az összes pénzt, még az én fizetésemet is.
2012. máj. 8. 10:03
 5/46 A kérdező kommentje:
Ő is hozott egyedül döntést, volt hogy hazajött egy motorral, amit egyedül vett.
2012. máj. 8. 10:04
 6/46 anonim ***** válasza:
75%
De mennyi pénzt buktal? És pontosan mivel? Kezelje ő a fizud és így okés lesz
2012. máj. 8. 10:04
 7/46 A kérdező kommentje:
Szóval az a helyzet, hogy tudom, hogy nem mentség, de Ő is hozott egyedül döntéseket...
2012. máj. 8. 10:05
 8/46 anonim ***** válasza:
100%
Együtt jóban-rosszban és fontos döntésekben. Most már te is tudod. Remélem, nem lesz válás a vége.
2012. máj. 8. 10:06
 9/46 anonim ***** válasza:
98%

Én most nagyon őszinte leszek, ne haragudj, ha esetleg megbántalak, de kikívánkozik belőlem.

Te hozod, haza a több pénzt, egyedül vezeted a háztartást, egyedül foglalkozol a gyerekkel, ő sza.rik otthon lenni, és mindezt megmagyarázza azzal, hogy munkamániás. Elfelejti a névnapodat, szülinapodat.

Te meg elkövetsz egy hibát, amibe gondolom nem mentetek tönkre anyagilag (tehát nem viszik a házat, autót, utolsó gatyát is). Erre ő el akar válni, mindezt úgy, hogy ráadásul életed egyik nehéz időszakán mész keresztül. (szüleid elvesztése)

Hát már bocs, de ez az ember egy önző, egoista, aki messze nem érdemel meg téged.

Legalábbis szerintem.

10/46 A kérdező kommentje:
Ő kezeli a fizetésemet már. (jól keresek amúgy). 3 millió Ft-ról van szó.
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!