Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elválnátok ebben az esetben?
Én is megbocsájtanék. Azt írod, hogy még anyagilag se mentetek tönkre ettől a veszteségtől, akkor főleg nem értem mit problémázik. (bár én még életemben nem láttam se egyben se külön 3 misit, de nem is ez a lényeg:D)
Ha ettől a híd alá kéne költöznünk és a gyerek csak száraz kenyeret ehetne és a folyóban kéne fürödnie azt mondom igen, nem akarlak többet látni mert tönkretetted a családot, de így... Maximum azért panaszkodhat, mert egyedül hoztál döntést, de hát olyan ő is csinált már, úgyhogy most egyenlőek vagytok. Egyébként ezeket neki is elmondtad, hogy mit gondolsz róla, arról, hogy ő is követett el hibákat, meg, hogy önző stb.? Ha igen mit mondott rá? Vagy esetleg mutasd meg neki ezt a kérdést és hogy milyen válaszokat kaptál, látni fogja, hogy még külső szemmel is úgy látszik, hogy alaptalan az a "vágya", h. válni akar, talán ettől majd elgondolkodik.
Hát, azért elég durva ez a dolog ha az ember jobban belegondol.
Értem én, a párod felelősségteljesen, meggondoltan szeretné tengetni napjait, és te elkövettél egy szerinte nem felelősségteljes bakit (amibe persze bárki belefuthat, így nem kéne ennyire kiakadni ezen).
Talán még az is elnézhető hogy kiveszi a kezedből a pénzt, én is ezt csinálom egy hónapja.
De nálam azért más a szitu, a párom pár hónap alatt hitelből!! vett egy csomó műszaki kacatot, amire én azt mondtam hogy nem kell (legalábbis megelégedtem volna egy nem félszobányi fullHd-s tévével, aminek akkora a felbontása hogy már a tévéműsort sem lehet élvezhetően nézni rajta). Persze a hitelt eszében nem lenne fizetni, így mostantól az utolsó fillér is az én kezemben van.
De ez más tészta persze, mint a ti ügyetek.
Hogy válni akar? Ehhez nem tudok szólni. Nekem sosem jutott eszembe ilyesmi (legalábbis komolyan :)), pedig a párom pénzügyileg teljességében megbízhatatlan - ahogy a fenti példa mutatja.
Nem lehet hogy csak ijesztgetni akar hogy "megtaláld hol a helyed"?
Én nem is olyan régen majdnem 1 milliót buktam.A férjem mérges volt,mert azért nem kevés pénz ez sem,de azt mondta a végén,hogy "drágám!ez neked most jó tanulópénz volt!" Ennyiben is maradt.Nem fenyegetőzött válóperrel,mert tudja egy üzlet lehet nyereséges vagy veszteséges.
Nem tudom miért,de én úgy érzem,hogy nálatok a pénz elvesztése csak ürügy arra,hogy elváljon.Szerintem a férjednek pont jól jött ez a bukta a részedről mert végre van egy jó ok ami miatt nyugodt szívvel faképnél hagyhat.
Bocsánat,de én így érzem.Ha a pénz elvesztése nem dob padlóra titeket,akkor ott más oka van,hogy válni akar,és ez nem a rossz befektetés.
Jól keresel, ennek ellenére minden háztartási és gyereknevelési feladatot Te végzel, rá vagy lehet számítani, vagy nem, és egy - ezek szerint nem végzetes - hiba miatt válással fenyeget, meg elveszi a fizetésed is?? (amit NE engedj neki)
Szerintem ez a pasi, ez a házasság volt életed rossz befektetése, nem a most elbukott pénz.
A jóban-rosszban nem azt jelenti, hogy én önállóan csinálok valamit, aminek rossz a vége, aztán elvárom a páromtól, hogy támogasson benne.
Ha a tudtával, együtt vágtok bele, számolva a hátulütőkkel és úgy akarna visszatáncolni - azt nem érezném jogosnak. Így viszont igaza van.
emiatt pszihiáternél?
szerencsejátékon buktad,vagy min?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!