Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ti elválnátok ebben az esetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elválnátok ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Egy rossz befektetést csináltam, amin elbuktam pénzt, nem keveset. 20 éve vagyunk együtt a férjemmel, van egy kisfiúnk. Jól keresek, mindent én csinálok a háztartásban- kert, takarítás, a gyerekkel is főként én foglalkozom, éjszaka még felébred, én kelek hozzá. A férjem a rossz befektetés miatt lehet, hogy el akar válni.(illetve azért, mert egyedül döntöttem abban) Hibáztam, de minden erőmmel próbálom jóvátenni.. Nem értem, hogy miért fordul el tőlem a férjem, amikor a házasság arról is szól, hogy jóban-rosszban. Meghaltak a szüleim, kicsúszott a lábam alól a talaj, valószínűleg ezért hoztam rossz döntést, mert nem voltam jó passzban. Neki is van sok hibája, ami felett én szemet hunyok. (elfelejti a névnapokat stb, nem figyelmes, nem mindig lehet rá számítani, neki első a munka, pedig vállalkozó, Ő ossza be az idejét. Ti sem bocsájtanátok meg nekem?
2012. máj. 8. 09:52
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
Amugy még akockázatos befektetés sem teljesen cső. Ha meg az , akkor már direkt volt vagy büncselekmény. pl: magas hozamot igéretre kölcsön adni. Amugy szerintem nem is a pénz csupán őt nem kérdezted meg, másrészt a családod ellen voltál ezzel, ami neki is számít. Pont ezért mert melletted volt a terhességed alatt. Gondolkodj már.
2012. máj. 8. 20:45
 42/46 A kérdező kommentje:
Elfogadom a kritikát is rám nézve. Nem akartam a férjem ellen tenni- meglepetésnek akartam szánni.....
2012. máj. 8. 21:06
 43/46 anonim ***** válasza:
0%
Nem kritika, de tény. Szerintem meg lehet oldani mindent és a rosszból a jót ki lehet hozni, szerintem nem vesztes ügyed van. De annyit érdemes tenned. Megbánás, bocsánat kérés. Ez a minimum. A probléma részleteit oszd meg vele, és majd ki okoskodtok valami jót erre. Kérd a tanácsát. Hibáztál de szertnéd helyre hozni, mert a ellene és a családod ellen vétettél. Ilyen egyszerű.
2012. máj. 8. 21:44
 44/46 anonim ***** válasza:
Sőtt , tudja meg mit is akartál ezzel.
2012. máj. 8. 21:44
 45/46 A kérdező kommentje:
Amúgy Neki akartam új kocsit venni... A magányugdíjpénztárnál kockázatos befektetést választottam, ott bejött, ennél nem. Most úgy tűnik szent a béke:)
2012. máj. 9. 09:10
 46/46 anonim ***** válasza:

Örülök, ha megbékéltetek!

Ha más súlyos probléma nincs, ez azért nem kéne, hogy válóok legyen... És ettől kezdve te is jobban meggondolod majd, mibe fogsz, mert a bankok hiénaként lesik a jóhiszemű és esetleg pillanatnyilag meggondolatlan ügyfeleket... Ahogy te is a családi gondok közepette nem gondoltad át teljesen a dolgot.

2012. máj. 9. 10:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!