Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ti elválnátok ebben az esetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elválnátok ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Egy rossz befektetést csináltam, amin elbuktam pénzt, nem keveset. 20 éve vagyunk együtt a férjemmel, van egy kisfiúnk. Jól keresek, mindent én csinálok a háztartásban- kert, takarítás, a gyerekkel is főként én foglalkozom, éjszaka még felébred, én kelek hozzá. A férjem a rossz befektetés miatt lehet, hogy el akar válni.(illetve azért, mert egyedül döntöttem abban) Hibáztam, de minden erőmmel próbálom jóvátenni.. Nem értem, hogy miért fordul el tőlem a férjem, amikor a házasság arról is szól, hogy jóban-rosszban. Meghaltak a szüleim, kicsúszott a lábam alól a talaj, valószínűleg ezért hoztam rossz döntést, mert nem voltam jó passzban. Neki is van sok hibája, ami felett én szemet hunyok. (elfelejti a névnapokat stb, nem figyelmes, nem mindig lehet rá számítani, neki első a munka, pedig vállalkozó, Ő ossza be az idejét. Ti sem bocsájtanátok meg nekem?
2012. máj. 8. 09:52
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
11.23, olvasd el a kommentjeit, a férj is sokszor hozott a feleség nélkül döntéseket.
2012. máj. 8. 12:08
 32/46 anonim ***** válasza:
nem hagynálak el szerintem, de óriásit csalódnék, és még egy utolsó esélyt adnék. és nem elsősorban a pénz miatt. Az is fontos, de nem minden. Hanem amiatt, hogy kihagytál egy ilyen fontos döntésből. Sajnálom a szüleidet, őszinte részvétem. Viszont ha megbeszéled a pároddal, lehet, hogy nincs rossz döntés.
2012. máj. 8. 12:49
 33/46 anonim ***** válasza:
22%

"olvasd el a kommentjeit, a férj is sokszor hozott a feleség nélkül döntéseket."

És mert nem érdekelt mások írása, és csak a kérdésre válaszoltam, már le kellett szavazni? Nyalsgem!

2012. máj. 8. 12:51
 34/46 A kérdező kommentje:
Nem szerencsejátékon buktam, kockázatos befektetés volt.
2012. máj. 8. 13:18
 35/46 A kérdező kommentje:
Azért mentem el pszichiháterhez, mert azelőtt sohasem csináltam ilyen jellegű dolgot, és pont a szűleim halála után történt ez a "baki".. Először Anyukám halt meg, és Apukámnál pont így jött ki, hogy nem emésztette meg Anyu halálát, hogy felelőtlen költekezésbe kezdett...Aztán pszichihátrián kötött ki. Félek, hogy "örököltem" a nehéz helyzetek feldolgozásában nyújtott reakció választ....
2012. máj. 8. 13:25
 36/46 A kérdező kommentje:
Én is úgy érzem, hogy igaza van annak a hozzászólónak, aki azt írja, hogy ez csak űrűgy (bocsánat a rövid ű nem működik) arra, hogy elváljon...... Tegnap azzal jött haza, hogy valakinek elmesélte, aki nem is ismer engem, és azt mondta, hogy ez elég gáz. Persze egy történetet elő lehet adni féligazságként is...
2012. máj. 8. 13:30
 37/46 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig a válaszokat, nagyon sok...

De ha az a dolog, amin pénzt buktál, nem tisztességtelen, nem becstelen és nem szégyenletes - vagyis nem bűncselekmény vagy csalás stb. akkor bármilyen ügylet is lenne, megbocsátanék.

2012. máj. 8. 14:08
 38/46 A kérdező kommentje:
Persze - nem bűncselekmény. Kockázatos befektetési forma. Van ilyen.
2012. máj. 8. 17:13
 39/46 anonim ***** válasza:
100%

AZ a baj, hogy még Te vagy túl elnéző a férjeddel, saját magadat ostorozod az ő bunkóságai miatt is. Ez eléggé áldozat típusú személyiségnek tűnik.

Érdekes, hogy azokra a kommentekre sem reagálsz, akik a férjed viselkedését nehezményezik.

2012. máj. 8. 18:25
 40/46 anonim ***** válasza:
23%

Nem anyagias a férjed, csupán acsaládja jólétét igyekszik megteremteni. Ha anyagias lenne, akkor magára költené, nektek meg semmi. Szerinted , miért mennek ma tönkre a házasságok??

Pont ezért, az egyik fél ellent tesz a másiknak. Élő példa vagy te. Jóban - roszban , nem azt jelenti, hogy mindent meg lehet tenni a másik ellen és az viselje el. A rossz jön magától is. Esetleg egy betegség, stb. A jó az lett volna ha őt is megkérdezed a befektetésedről. Sőtt mivel ő vállakozó, így talán jobban ért a pénzügyekhez. Amint mondani szokták a pénz nem boldogít, de boldog sem lehetsz nélküle. Tudok olyan családot , ahol a feleség börtönbe ül sikkasztásért és rá ment a családja , és mindene. Ilyen egyszerű.

2012. máj. 8. 20:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!