Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben mit tennétek? Elválnátok? Vagy kibírnátok még 1 évig?
1 éves a lányunk. A férjem a szülés óta minden ft-al elszámoltat, de ő magának ugyanúgy megvesz dolgokat. Ha mondjuk kéne a lányunknak ruha és neki valami a számítógéphez, azt veszi meg. Szerinte ez így van jól, hiszen az ő fizetése.
Nekem ebből már elegem van, kerestem bölcsit, beszéltem a főnökömmel és el akarok válni. De anyukám szerint ez apróság, a férfiak iylenek, a nőknek az a dolga hogy egyben tartsa a családot. Mert a nők erősek, így vannak kitalálva.
Ti mit gondoltok?
Én nem bánnám a külön kasszát, szerintem az is megoldás lenne. De neki az sem tetszett.
Azon is sokat godnolkozok, hogy mi lesz ha munkanélküli leszek? Vagy beteg? Vagy táppénzen a gyerekkel? Akkor majd nem kapok enni, mert az ő fizetése?
Nem érzi a magáénak, mert jogilag a tiéd, ezért úgy van vele, hogy fizesd nyugodtan a rezsit...
Nem hajlandó beszélni az anyagiakról? Közös kassza?
Ez durva. Számomra felfoghatatlan, h mire 1 éves lett a pici, ennyire eltérően vélekedtek, és az az ábra, h együttélésre képtelenek vagytok.
Nagyon érdekelne, hogy anno, mikor kimondtátok az igen-t, hogyhogy ennyire nem láttátok, h mit hoz a jövő. Ha megkérlek, leírnád, h milyen volt az elején, és milyen gondolatokkal/érzésekkel vágtatok bele a házasságba? És miként jutottatok el idáig? nagyon megköszönném.
Sokmindenről beszélgettünk gyerekvállalás előtt, erről is. Kiszámoltuk mennyit fogok kapni, mi mennyibe kerül, hogy fogunk kijönni anyagilag. Akkor úgy tűnt, egyetértünk.
A tgyás alatt még rendben voltak a dolgok, odaadta a rezsi felét, én mindent meg tudtam venni.
De most a gyed 70e-rel kevesebb, azóta már nem fizeti a rezsi felét valamiért. Csak akkor ad pénzt ha könyörgök, de akkor is puffog. Vagy nem ad. Ha meg a gyed-ből veszek el, akkor a számlákra nem marad elég.
Én sem értem, mitől változott meg. Már próbáltam arra is rábeszélni hogy menjünk szakemberhez, de nem akar.
Járunk el együtt a baba 3 hónapos korától. Nem értem, miért csinálja ezt.
10-es vagyok. Miért lettem lepontozva??
Csak mert azt tanácsoltam a kérdezőnek, hogy beszéljen a párjával?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!