Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elválnátok ezért?
Nagyon a megcsalás ellen vagyok, de 30 évet talán nem rúgnék fel egy jópár évvel ezelőtti megcsalásért.
Viszont mivel a húgoddal történt, ezért azonnal szakítanék. Hányinger az egész.
tudod mit gondolok? én is megcsalás ellen vagyok..
DE! lehet hogy enm volt köztetek szex,és nem bírta ki.. ( de undorító)
és 30 évvel ezelőtt volt,32 év házasságot felrúgnál?
amúgy biztos vagy benne hogy nem csalt meg mással is?
32 év házasságot,30 évvel ezelőtti dolog miatt... én hagynám már.. ha szeretitek egymást,minden rendben van akkor?
Aki azzal jon, hogy tulreagalja, az gondoljon bele, hogy milyen lehet 30 evig hinni egy embernek, s egy nap raebredni, hogy becsapta. Biztos faj neki, es most hirtelen nem tud mit kezdeni az erzessel. Valoszinu, ha kitombolod magadbol a duhod, lenyugszol es mellette maradsz, hisz szereted, de jo darabig haragudni fogsz ra, s mar nem tudsz majd ugyanugy ranezni se ra, se a testveredre. Ha egy ismeretlen novel tortent volna, kevesbbe fajna, de mindig akkor faj a legjobban, ha egy szerettunktol jon a bantas.
Beszeld meg mind a kettovel a dolgot. Adj magadnak idot, hogy lehiggadj. Talan a gyerekeknek nem kene elmondani, akarmennyire is mar nem gyerekek.
Lehet, hogy van benne valami, hogy esetleg igenyei voltak a ferjednek es toled nem kapta meg, mert ugye lehetetlen volt. Mindenkepp hallgasd ki a parod, neki el tudom kepzelni, hogy volt valami "oka", de a tesod...hat...nagyon jo okot kell felhoznia...el nem tudom kepzelni, hogy hogy volt kepes ezt veled megtenni...
Először bizonyosodj meg róla, hogy igaz a történet.
Ha igen, akkor a húgoddal többé sose állj szóba. Az ő részéről a leggázabb a sztori.
A férjeddel is megbeszélném a történteket. Én is csapnék egy nagy balhét. De lehet, hogy ennyi éves házasságot nem rúgnék fel. Őszintén szólva nem tudom, mit csinálnék. De ha szép a házasságod, akkor próbáld meg megtartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!