Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elválnátok ezért?
Peersze, a gaz csábító 17 éves kislány. Nyílván pisztolyt is fogott a fejéhez, hogy megdugassa magát.
Sajnos voltam ebben a helyzetben én is.
16 éves voltam, mikor egy kertipartin kicsit sok volt az alkohol. a nővérem elment aludni, én is készülődtem. A sógorom meg gondolt egyet, nekinyomott a konyhapultnak és megcsókolt. Persze mozdulni se tudtam, nem is reagáltam arra amit csinált, sőt talán egy kicsit jól is esett, de nagy nehezen kibújtam a szorításából és elfutottam. Sajnos nővérem barátnője csak az elejét látta a dolognak, a többit meg hozzámondta.
Folyománya: a nővérem úgy megvert, hogy letört egy darab a fogamból és foltokban hiányzott a hajam. A pasimnak elmondott minden ribancnak, aki ezért elhagyott.
A család hál' égnek mellém állt, mert a pasasnak volt egy hasonló ügye.
Ez volt hat éve.
Most válnak 4 év házasság és két gyerek után.
Egyik nap a nővéremhez beállított egy terhes 17 éves lány, hogy engedje már el a férjét, és hagyja, hogy ők boldogan éljenek.
Ki tudja hány féltesója van a gyerekeidnek.
A helyedben elmennék pár napra egyedül, hogy végiggondoljam a dolgokat. Menjk el egy wellness hétvégére, vagy csak egy motelba.
14:28 érdekes történet abból a szempontból hogy a nővéred megkapta azt végül a sorstól amit megérdemelt azért ahogy veled bánt.
a gyerekeidet sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!