Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elválnátok ezért?
Sziasztok! Most, hogy így belegondolok, mindig is csipkelődtek egymással, én hülye meg örültem hogy milyen jó hogy jóban vannak. A beszélgetés meg nagyjából így zajlott le:( előzmény; a megcsalós húgom valakit leszólt a társaságból mert szeretője lett egy nős pasinak)
húgom2 : Hát csak TE ne szólj semmit!Emlékezz csak vissza mikor Andi a Petivel a kórházban volt...
húgom1 (megcsalós):Az már régen volt!
húgom2 : Nahát, mintha ez meg nem történtté tenné az egészet! Annak örülj hogy eddig tartottam a számat! De nem a te érdekedbe tettem hanem Andi érdekében!Szegény, ha tudná mit csinált a Gyula a háta mögött...és pont veled!
Hát, nagyjából ennyi! Szerintem eléggé egyértelmű!
Azért milyen nehéz lehetett a másik húgodnak tartania száját, hiszen akkor ő még javában gyerek lehetett. Nem szólt, mert nem akart fájdalmat okozni. Nem lehetett könnyű neki.
Mi lett volna ha szól? Lehet, hogy a 2. gyereketek meg sem született volna, és az első is elvált szülők gyerekeként nőtt volna fel.
Te tudod milyen volt az elmúlt 30 év, mennyire volt jó apa a férjed. 30 év többet nyom a latban, mint egy alkalom (ha valóban csak egy alkalom volt).
Mindenképp tisztázd velük. Lehet, hogy először avval a húgoddal lenne érdemes beszélned, aki rajtakapta őket. Mondd el, hogy hallottad a beszélgetésüket, és úgy érzed jogod volna tudni mi is történt valójában.
Ez a "rég volt már"...
Milyen lelkiismerete lehet annak az embernek, aki képes így kussolni 30éven át arról, hogy meghúzta a kamasz sógornőjét.
Ennél már csak az lenne rosszabb ha a kedves anyósát csípte volna farokvégre.
Sziasztok! Hugicám pislogott, sápadt lett és elmondta hogy annak idején konkrétan rájuk nyitott...itt sírva fakadt, miközben mesélte. Azt mondta hosszú évekig őrlődött hogy elmondja e nekem, de aztán úgy döntött nem teszi tönkre a boldogságomat,mivel annyira örültünk hogy végre megszületett a gyermekünk, akit annyira vártunk. Aztán követeltem, jöjjön át a másik húgom is :) először nem akarta, nem akart balhét, de aztán belement. Mikor átjött a kis szemét is akkor rögtön nekitámadtam a kérdéssel, hogy milyen a férjem az ágyban?? Hát leírhatatlan arcot vágott, meg kell hogy mondjam!! Nagyon megalázónak érezte a helyzetet. Végigbeszélgettük az estét, illetve ő végigbőgte, majd leforrázva elment, miután közöltem vele hogy soha többé az életben ne jöjjön a családom közelébe!
Ma a férjemmel is beszéltem, az keményebb dió volt. Nagyon megviselte. Persze, a húgom mászott rá, ő meg nem bírt ellenállni, vicc az egész. Most ott tartunk hogy ő bármit megad azért hogy ne menjünk külön. Tudom, hogy szeret, és én is őt. 32 év- nem dobom el egyetlen botlásért! De a tüske örökre megmarad!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!