Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben mit tennétek? Elválnátok? Vagy kibírnátok még 1 évig?
1 éves a lányunk. A férjem a szülés óta minden ft-al elszámoltat, de ő magának ugyanúgy megvesz dolgokat. Ha mondjuk kéne a lányunknak ruha és neki valami a számítógéphez, azt veszi meg. Szerinte ez így van jól, hiszen az ő fizetése.
Nekem ebből már elegem van, kerestem bölcsit, beszéltem a főnökömmel és el akarok válni. De anyukám szerint ez apróság, a férfiak iylenek, a nőknek az a dolga hogy egyben tartsa a családot. Mert a nők erősek, így vannak kitalálva.
Ti mit gondoltok?
Amióta ideköltözött, feleztük a költségeket. Ideadta a rezsi felét, kaját felváltva vettük. Nem volt ilyen jellegű vita.
Ő 150et keres.
Igen, nekem a házasság arról IS szól, hogy a közös gyereket közösen neveljük érzelmi-anyagi értelemben. A lakás hitelmentes, teljsen az enyém. A fizetésem 200e, nélküle is meglennénk.
Nyilván nem ezért házasodott vele össze és azért sem hogy egy hatodrangú cseléd legyen.
ÉN ezt az utat már megjártam pedig nem ezért házasodtam össze.
Ha nem volt ránk tekintettel és csak a saját hobbija érdekelte,hát ne csodálkozzon,hogy elválunk tőlük.
Szia!
Igen, a nők erősek, ez igaz. És az is, hogy mi jobban látjuk sokszor a problémákat. Elvált szülők gyerekeként nőttem fel, találkoztam apukámékkal is, ez nem volt gond... de azért nem kívánnám ezt senkinek. Nem mondom, hogy az állandó veszekedés jobb...
Most, a saját családomon látom, hogy sosem tökéletes egy kapcsolat. De ha úgy állok hozzá, hogy minden problémát meg lehet oldani, csak igazán akarni kell, és hogy fontos nekem a másik ember (mint ember, mint férj, apa, barát IS), az sokat segít... Beszélgetni kell. Sokat. Mindenről. Esetleg elmenni kettesben valahová (lehet pl. vacsora is, de egy séta gazdaságosabb, oldottabb is lehet, vagy egy rövid kirándulás - akár ott együtt is, hiszen babakocsi mellett lehet beszélgetni), egymásra időt fordítani előbb...
Hiszen nem minden férfi ilyen, ez igaz. De ő sem kell, hogy ilyen legyen. Kérdezd meg, kellesz-e még neki, hogy mit gondol a kislányáról stb...
Hátha ki tudtok ebből is jönni, megerősödve egymásra találni.
Ha visszamész dolgozni, akkor a pénzed is több lesz - hátha javít a helyzeten, még nem menekülnék...
Próbáljátok felidézni, miért is vagytok együtt. Miért házasodtatok. És hogy hogyan vártátok a kisbabát, örültetek neki... Benne is tudatosítani kell alapvető szükségleteket (minőségi ennivaló, tiszta ruha, egészséges cipő, pelenka...) - és hogy hosszú távon egészségtelenül élni a kisbabának [nem megfelelő táplálkozás miatt] egész életére kihat, akkor beteg is gyakrabban lesz majd, lehet a gyógyszereket fizetni...ha csak gazdaságilag nézzük.
Drukkolok Nektek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!